đŸ˜§Â«Hon har förĂ€ndrats mycket efter en allvarlig sjukdom. Kathy Bates delade nya foton!😓

SkÄdespelerskan Kathy Bates har varit en vanlig syn pÄ TV och i filmer under lÄng tid. Efter att ha spelat stora roller Àr hon lika skrÀmmande i verkliga livet som pÄ televisionen. Enligt Bates var det svÄrt eftersom det inte fanns mycket arbete och man var tvungen att acceptera hur andra mÀnniskor uppfattade en.

Hennes karriĂ€r pĂ„ Broadway tog verkligen fart nĂ€r hon spelade Stella May i ”Come Back To The Five And Dime Jimmy Dean”. SkĂ„despelerskan fick inte tillĂ„telse att omvandla nĂ„gra av sina roller till storfilmen.

SkĂ„despelerskan fick diagnosen en kronisk sjukdom, vilket krĂ€vde att hon gjorde nĂ„gra ganska stora förĂ€ndringar. För att frĂ€mja sin skĂ„despelarkarriĂ€r flyttade Kathy Bates till New York. Hon minns hur hon, Ă€ven om hon aldrig var sĂ€rskilt smart, lyckades fĂ„ det att fungera. ”Jag var aldrig en ung, oskuldsfull kvinna”, pĂ„stĂ„r hon. ”Under hela min karriĂ€r har jag enbart spelat biroller. Hon blev emellertid vĂ€lkĂ€nd nĂ€stan omedelbart efter att ha fyllt 42 Ă„r pĂ„ grund av sin Oscarbelönade roll som en galen fan i ”Misery”.

”Antingen Ă€r du ung och glamorös och fĂ„r huvudrollen, eller sĂ„ Ă€r det motsatta: du Ă€r inte tillrĂ€ckligt attraktiv”, sa hon om de typer av roller hon fick. ”Du portrĂ€tterar dĂ€rför en vĂ€n, en mördare, en lesbisk, en lĂ€kare eller nĂ„got annat,” kommenterade hon.

SkÄdespelerskan har gÄtt igenom olika utmaningar kopplade till sin hÀlsa. Under sitt liv fick hon cancerdiagnoser 2003 och 2012. Efter att ha fÄtt en diagnos för Àggstockscancer 2003 blev hon senare diagnosticerad med bröstcancer 2012.

Efter att ha genomgÄtt kirurgi för bröstcancer började skÄdespelerskan Kathy Bates prata om sin diagnos av lymfödem. Hon representerar Lymphatic Education & Research Network som dess talesperson. Hon avslöjade att hon hade tappat Ättio pund under de senaste Ären.

Hon betonade vikten av att inte lÄta sin sjukdom definiera vem man Àr, nÄgot hon aktivt arbetar för att göra. Hon ser till att driva för mer pengar för att stödja grupper som arbetar med att öka allmÀnhetens medvetenhet om lymfödem och för att mer forskning ska utföras om tillstÄndet.

Trots sin diagnos fortsÀtter skÄdespelerskan Kathy Bates att arbeta med projekt hon Àlskar eftersom det Àr hennes passion! SkÄdespelaren Àr en mÀstare pÄ att leva sitt liv relaterat till sjukdom till fullo, inte bara överleva det. Informera andra om detta inlÀgg för att motivera dem att kÀmpa mot lymfödem.

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: