”Varför lämnade Kate Middleton Windsor? Hon kommer inte att kunna mer…” 😪

Efter sin magsurgery vågade Kate Middleton sig ut från Windsor för första gången. Det kommer inte att vara förrän efter påsk som hon kan fullfölja kungliga plikter.
En nära bekant hävdar att den 42-åriga prinsessan av Wales ”är på bättringsvägen”, vilket är goda nyheter för hennes återhämtning. Kate tillbringade över två veckor på sjukhuset efter sin inläggning på London Clinic förra månaden för en hemlig operation.

Efter att ha fått tillstånd att återvända till sin familjs hem i Windsor, har den framtida drottningen av England återhämtat sig långt borta från rampljuset. Snart efteråt började det cirkulera rykten och välgrundade spekulationer om vad som hade hänt.
En nära bekant har avslöjat att Kate och hennes familj kommer att tillbringa halvterminslovet på det kungliga godset Sandringham. Detta är färsk information om hennes hälsa. En vän till Catherine berättade för Daily Mail: ”Catherine återhämtar sig bra.”

Kvinnan längtade efter att få byta miljö. I Norfolk kommer hon att kunna koppla av medan barnen leker med William. Sedan Kate oväntat avslöjade att hon skulle genomgå kirurgi på sin mage har mycket mer sagts om hennes hälsa. Den kungliga familjen har som vanligt förblivit tyst, och hennes tillstånd har endast delvis avslöjats.
Det enda vi vet säkert om Kate är att hon behövde ligga på sjukhus i tretton dagar efter sin operation.

Även om prins George, prinsessan Charlotte och prins Louis inte kunde träffa sin mamma personligen vid den här tiden, gjorde prins William en ansträngning för att tillbringa så mycket tid som möjligt med henne. Spanska rapporter påstod att Kate sattes i koma på grund av att hon inte kunde återhämta sig helt från operationen. Detta fick människors oro att stiga. Även om Kensington Palace snabbt förnekade dessa påståenden är det fortfarande oklart vilken åkomma Kate hade som krävde kirurgi.
Med det sagt bör det vara en lättnad för dem som har följt Kates återhämtning att hon nu är tillräckligt frisk för att pendla mellan Windsor och Sandringham.
Dessutom hävdar Daily Mail att kung Charles också är i Sandringham. Han fick sin första cancerbehandling tidigare den här veckan.

Monarken och hans svärdotter var på sjukhuset samtidigt och fick behandling för en förstorad prostata. Som palatset senare meddelade hade läkarna hittat en typ av cancer. Även om Charles cancersort och stadium inte offentliggjordes, uteslöts prostatacancer.
I takt med att saker och ting går vidare, låt oss hoppas på det bästa för kung Charles och Kate Middleton.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: