”Och för henne lämnade han Griffith? 😕 Vem har stulit Banderas hjärta?” 🤔

Enligt trovärdiga källor avslutades Banderas äktenskap med M. Griffith abrupt på grund av hans förhållande med N. Kimpel. Nicole hävdar emellertid att deras första möte ägde rum efter hans skilsmässa från sin före detta fru.

Åsikterna om deras förhållande skiljer sig bland människor. Vissa tror att de utgör ett fruktansvärt par trots att de är mycket äldre än varandra, medan andra tycker att deras förhållande är vackert och lugnt.

”Detta är det ideala utseendet för en fantastisk kvinna.” ”Det är förståeligt varför han fann henne attraktiv.”

Verkar hans ex-fru mer attraktiv för mig, eller är det bara jag? Frågan är, ”Vad fann han hos henne?”

Vad tycker du om hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: