”Jösses! 😮 Barbara Eden ser ”tidlös” ut när hon gör en sällsynt framträdande på röda mattan vid 91 års ålder.” 😳

Tvärtom är vissa människor tillräckligt lyckligt lottade att undvika åldrandets negativa effekter. Du är bekant med de människor jag talar om; de är en unik grupp människor som ser fantastiska ut vid alla åldrar.

Barbara Eden passar enligt vår åsikt perfekt in i den gruppen. Vi är säkra på att du håller med helt efter att ha sett hur hon såg ut vid ett nyligen avhållet evenemang på röda mattan. I USA var Tucson, Arizona, Barbara Edens födelseort. Hon flyttade till San Francisco efter sina föräldrars skilsmässa och började på stadens musikkonservatorium för att satsa på en karriär inom sång. När Barbara var yngre uppträdde hon på tavernor i Golden Gate City med lokala band. Men till slut bestämde hon sig också för att börja med skådespeleri.

Hennes första framträdande på skärmen var som en halvregelbunden gäst i The Johnny Carson Show, men hennes genombrott kom från hennes roll i den populära fantasikomedin ”Jag drömmer om Jeannie.” Eden har medverkat i cirka 50 filmer hittills. Hon är fortfarande aktiv vid 91 års ålder! Hon spelade Mrs. Claus i sin senaste film, My Adventures with Santa, som släpptes.

”Det känns så ungdomligt!” ropar du. Barbara skrev på sidan 6 att hon ansåg sig själv vara lyckligt lottad. ”Jag tycker synd om människor som min stackars far som måste arbeta i ett arbete de avskyr varje dag. Jag finner uppfyllelse i mitt arbete. Jag arbetar även idag. Barbara sa att hon fram tills för några år sedan fortsatte att gå till gymmet, gå på spinklasser och lyfta vikter. Hon får nu hjälp med hemmaträning av en tränare som är specialiserad på motståndsträning. Den före detta TV-stjärnan fortsatte, ”Jag har många vänner. Jag är inte alltför dålig på att umgås.”

Eden syntes nyligen vid ett evenemang på röda mattan i Beverly Hills, där hennes ungdomliga utseende för hennes ålder helt förbluffade åskådarna. Eden utvecklade sina möjliga skäl till att förbli ungdomlig även in i sina 90-tal.

”Jag är mycket noga med min kost,” sa kvinnan. ”Jag äter kött. Jag gillar biff. Vi äter mycket grönsaker, fågel, biff och fläskkött.”

Jag älskar allt som Barbara Eden har skrivit, men jag är inte säker på hur du känner om det. Hon måste förbli så ung och i god hälsa under mycket lång tid! Vänligen dela dina tankar om Barbara i kommentarsfältet.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: