”Hur är det möjligt att gömma lådor från sin make i över 10 år? 😱 Den här kvinnan lyckades med det!”

En kvinna förvarade flera lådor på vinden, dolda från sin man i fyrtio år. Till slut gav frun efter för mannens påtryckningar och lät honom öppna lådorna en dag; dock var hon skräckslagen att se vad som fanns inuti och började skrika. Amerikanskan Kris Bresnan höll en hemlighet från sin man i fyrtio år. Hennes man skulle äntligen få reda på vad som fanns i alla lådor som hade förvarats på vinden så länge. När de förälskade sig 1975 – vilket egentligen är när historien om lådorna började – bestämde de två sig för att ta en semester bort från vimlet i storstaden New York.

Hon berättade för Kriss man Bill att hon älskade honom och att det var det bästa som hade hänt honom när han erbjöd henne en servett under helgerna. Han skrev oändlighetstecknet i slutet. De hade roligt och skrattade den dagen.

Bill gjorde det till en daglig ritual att överraska sin fru med ett brev, en kärleksanteckning eller vykort där han uttryckte sina känslor för Kris. Kris avslöjade för sin man den verkliga anledningen till att hon hindrade honom från att gå upp på vinden för att kolla i lådorna under deras 40-års bröllopsdag. När han blev ombedd att titta i lådorna var han stum. Att hans fru skulle gömma alla dessa brev där och behålla dem så länge var bortom hans fattningsförmåga. Upplevande svårigheter att uttrycka sin uppskattning för detta märkliga händelseförlopp, grät mannen och omfamnade sin fru. Under semestern läste de två högt för varandra de saker som Bill hade sagt till Kris genom åren. De återupplevde älskade händelser och firade sitt 40-årsjubileum i stil under tiden.

Kris höll alla de brev och anteckningar som Bill hade gett henne i fyrtio år, utan att inse att han hade gömt dem på vinden i inte mindre än tjugofem stora lådor.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: