Hon fyllde nyligen 76 år men ser så fräsch ut. 😍 Skådespelerskan Sally Field vägrar göra någon plastikkirurgi! (foton)

Försök att inte le när du ser Sally Field idag eftersom hon nyligen fyllde 76 år.

Ibland måste man genomgå operationer som plastikkirurgi för att hänga med i Hollywoods glamour och se yngre ut. Många kändisar väljer kosmetisk kirurgi för att bevara sitt unga utseende och de möjligheter det erbjuder.

Men skådespelerskan Sally Field är en av de få i filmbranschen som tvekar att följa den här trenden. Med tanke på att Field har medverkat i filmer som Mrs. Doubtfire, Forrest Gump, Norma Rae och Sweetheart, är det rimligt att anta att hennes karriär har varit spektakulär.

Trots att hon är sjuttiosex år gammal ser hon fortfarande fantastisk ut och är nöjd med sitt utseende.

”Jag kände mig tveksam, begränsad och borta från rampljuset. Men jag hade ingen aning om vad jag skulle säga eller göra när jag uppträdde live. Jag skulle överraska mig själv,” sa skådespelerskan. ”Det är fantastiskt, men jag sökte inte efter erkännande eller uppskattning.” Skådespelerskan sa, ”Att vara skådespelare har alltid handlat om att bevara de oskattbara ögonblicken när jag känner mig hel, fullständigt och ibland farligt levande.” Det har aldrig funnits en enkel metod att komma dit.

De fick mig att känna mig bekväm med att vara sårbar och visade mig sidor av mig själv som jag aldrig skulle ha känt till. Jag har arbetat hela mitt liv. Hon påstod att hon ”aldrig varit lyckligare över att identifiera mig som skådespelerska” under sin nästan 60-åriga karriär.

”Det är okej, jag är en äldre kvinna – sjuttio är gammalt.” Mina år har gett mig styrka; Jag har förtjänat rätten att äga dem och har ägt dem. Field sa ”Och det är okej, även om jag inte gillar min hals och många andra saker.”

Fältet genomgick två äktenskap och två upplösningar. Efter sitt äktenskap med Steven Craig fick paret två pojkar. De två bestämde sig för att gå skilda vägar.

Hon dejtade Burt Reynolds innan hon gifte sig med filmproducenten Alan Greisman. Field och Greisman är föräldrar till en pojke. Till slut beslutade hon att ge sin karriär hela sin uppmärksamhet, även om att bli mormor var en vändpunkt i hennes liv.

Hon accepterade sitt nya jobb och njöt av att tillbringa tid med sina barnbarn på sitt vackra strandhus med utsikt över havet.

Vänligen dela detta meddelande med dina nära och kära på Facebook.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: