”Ett hjärtskärande ögonblick när den lilla pojken ignoreras av marinbevakningen: 😮 Sedan förvånades människor av vad som hände sedan.” 😥(Video)

Nyligen har en hjärtevärmande och inspirerande film från 1997 fått enorm popularitet. I den välkända reklamen frågar ett ungt barn en marinvakt om Jultomten. Barnet ser upp på vakten med hopp i sina ögon, men vakten verkar inte lägga märke till honom först; hans blick stannar aldrig på pojken. Obekymrad fortsätter den unge att visa vakten sin önskelista inför jul, i hopp om att den ska uppfyllas. Vakten sträcker ut sin vänstra hand och tar abrupt pojken önskelista.

Denna gripande annons lyckas öka medvetenheten om Marine Corps Reserves ”Toys for Tots” -program, vilket är ett mycket viktigt mål. Varje år i oktober, november och december accepterar organisationen nya, oöppnade leksaker. Därefter doneras dessa föremål till barn som är mindre lyckligt lottade, vilket ger dem ett budskap om hopp och hjälper dem att utvecklas till ansvarsfulla, respekterade och patriotiska vuxna.

Även efter att ha sett den flera gånger rör tittarna fortfarande denna lilla 30-sekunders film. Den sticker ut från andra julreklamer genom att presentera ett starkt argument för vänlighet och medkänsla.

Det är uppenbart att filmen framkallar starka känslor hos tittarna, och dess breda tilltalande betonar hur avgörande det är för välgörenhetsorganisationer som Toys for Tots att ge julglädje till utsatta barn. Berätta för dina vänner och familj att titta på denna charmiga film, snälla!

Låt oss titta på videon tillsammans!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: