”Det här är en galen idé! 😳 En kille köpte 400 fot plast för att täcka sitt hus för $8300.” (Foton)

Nästan ingenting är säkert från de skador som naturkatastrofer kan orsaka. Några exempel på extrema väderfenomen som kan resultera i skador värda miljontals dollar är stormar, tornadoer och orkaner.

Texanen Randy Wagner tog precisa försiktighetsåtgärder för att hålla sitt hem säkert under orkansäsongen. Randy kan ha spenderat upp till $8,300 på en 400-fots plastduk för att skydda sitt hem från vatten som orsakas av orkaner.

Många av hans grannar och bekanta ansåg att det var absurt att spendera så mycket pengar på plast och ta så lång tid att installera det. De tyckte att Randys otroligt kloka beslut att skydda sitt hus från stormen var absurt. Till skillnad från vad hans grannar trodde reste Randy en 400-fots mur runt sin egendom för att hålla vattnet borta. I slutändan skyddade de $8,300 han investerade honom från potentiella förluster som kunde ha kostat upp till $15,000.

Precis som Randy måste du veta vilka försiktighetsåtgärder du ska ta när en storm närmar sig. Dessa grundläggande rekommendationer kan vara användbara.

Innan du får order om evakuering är det viktigt att vara medveten om din omgivning och bekant med de mest effektiva flyktvägarna. Se också till dig själv. Förvara allt du behöver i en nödväska, inklusive kontanter, grundläggande första hjälpen-föremål, en ficklampa, batterier och receptbelagda mediciner.

Du bör aldrig få instruktioner att lämna och sedan komma tillbaka hem. Om du stannar kvar och inte har blivit tillsagd att evakuera, se till att ha nödresurser som räcker i flera dagar om du förlorar tillgång till el eller vatten.

Stormar kan ändra riktning plötsligt och abrupt. Bekräfta också att varje telefon är fulladdad om strömmen bryts.

På din väg hem, undvik att köra eller gå över översvämmade områden eftersom de kan vara farliga och dölja farliga platser där marken är instabil eller har sköljts bort.

Det finns en risk att nedfallna elledningar förorenar vattnet med elektricitet. Ta en bild på de skadade föremålen för försäkringsbolagets skull.

Var med oss i bön för alla som har förlorat sina nära och kära till följd av de senaste orkanerna. Använd alltid försiktighet. Att vara försiktig är att föredra framför att ångra sig.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: