”Det berömda paret’s dolda förlovning: 😲 Melanie Griffith och Don Johnsons dotter gifter sig med en välkänd sångare!” 😍💗

Enligt rykten som nyligen cirkulerat planerar Dakota Johnson, den kända skådespelerskan och dotter till Don Johnson och Melanie Griffith, och Chris Martin, huvudsångaren i Coldplay, att gifta sig. Efter att ha dejtat i fem år har paret fattat beslutet att gifta sig. Gwyneth Paltrow, Chris ex-flickvän, och deras barn, Apple och Moses Martin, har skickat sina bästa önskningar.

Den mediekälla som först bröt nyheten informerades av en insatt person att förlovningen redan hade ägt rum men först hölls hemlig. Informanten fortsatte med att säga att Chris och Dakota, som har varit tillsammans från början av deras relation, nu offentligt tillkännager för sina nära och kära att de snart ska gifta sig.

Privat har Dakota Johnson och Chris Martin ett lugnt liv i Malibu, borta från nyfikna blickar. I en sällsynt intervju berättade skådespelerskan från ”Madame Web” om hur mycket hon gillar att se Chris uppträda och hur mycket han älskar musik. Det är fascinerande att se honom i hans naturliga miljö, kommenterade hon.

Att se min favoritkille göra det han älskar mest ger mig glädje. Under deras privata samtal nämnde Dakota hennes nära relation med Chris och Gwyneths barn och hänvisade till Moses som sin ”styvson”, förutom att hon pratade om familjeangelägenheter. Hon uttryckte sin djupa kärlek till Apple och Moses samtidigt som hon betonade sitt engagemang för sin roll som styvmor och för deras mångfaldiga familj.

Dakota uttrycker sin respekt för de olika former som familjer kan ta genom sina iakttagelser om familjen, särskilt vikten av noggrant utvalda familjeband. Hon reflekterade över likheterna mellan sin mångfaldiga, stora familjeuppfostran och den moderna familj hon bygger med Chris. Bortom att bara uttrycka deras åtagande, firar Dakotas och Chris’ förlovning återföreningen av familjer och de bestående banden baserade på fri vilja och kärlek. Deras resa till äktenskap illustrerar hur familjedynamiken utvecklas i den moderna världen.

Som tidigare meddelats fotograferades Dakota Johnson och Chris Martin när de firade Dakotas 34-årsdag i Los Angeles. De två hade en fantastisk tid med vänner på en italiensk restaurang i Laurel Canyon. Chris valde en avslappnad look medan Dakota valde svarta läderleggings och en chic jeansjacka.

Efter middagen sågs Chris öppna Dakotas bildörr på ett gentlemannamässigt sätt. Efter att de visat sig överöste fansen paret med beröm, kommenterade hur bra de matchade och gjorde förutsägelser om när de kunde gifta sig och skaffa barn.

Melanie Griffith, Dakotas mamma, har hyllat Chris och kallat honom ”speciell” samtidigt som hon uttryckt sin kärlek till honom. Melanie har konsekvent stöttat Dakotas och Chris’ förhållande samtidigt som hon betonat sin dotters behov av integritet.

Chris och Dakota delar en djup, kärleksfull och respektfull relation, vilket exemplifieras genom att Chris delar sin musik med Dakota i utbyte mot hennes åsikt.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: