”Denna lägenhet är dimensionlös och det är fantastiskt! 😲Hon ordnade allt hon behövde på bara 300 kvadratfot!”👏

Låt oss börja med att undersöka lägenheten såsom den var när designer först började arbeta på den. Med sina 28,6 kvadratmeter är studion ganska stor – den är ungefär lika stor som en typisk etta. Dess uppställning är dock problematisk på grund av den kombinerade ytan och ett fönster. Trots detta ska vi undersöka förändringen.

Ägaren beslutade sig för en specifik design och delade upp vardagsrummet visuellt med en glasvägg. Detta beslut delade upp sov- och loungeområdena framgångsrikt samtidigt som det gav intrycket av ett rum. Köks-/vardagsrumsområdet tilldelades lite mer än 10 kvadratmeter, medan sovrummet bara fick 8,5 kvadratmeter.

I sin blogg beskrev Dasha Dubkova hur svårt det var att få plats med ett skrivbord, säng, bäddsoffa, matbord, köksredskap och förvaring i detta lilla utrymme. Även om glasväggen är en populär zonningsteknik har vissa frågor väckts om dess användbarhet. Att lägga till fler gardiner för att ge avskildhet föreslogs; det erkändes dock att expertdesignråd var nödvändiga.

En anmärkningsvärd aspekt av layouten är närvaron av en säng och en soffa, vilket är ovanligt i studio-lägenheter. Ägarens krav möts av soffan, som kan användas både för avkoppling och för att ta emot gäster.

Färgen svart förekommer ofta i hela lägenheten, vilket bidrar till dess chic atmosfär. För att bevara den eleganta looken på insidan användes mörka persienner istället för gardiner.

De primära förvaringsalternativen är grupperade i korridoren och blandas perfekt med köket. Den effektiva användningen av utrymme maximeras genom denna noggranna integration. Slutligen ger badrummet en inblick i studions allmänna komfort och förfining. Makeovern presenterar ett mysigt vardagsrum som verkar vara obegränsat av pengar. Det är bevis på innovativa designstrategier för att leva på små ytor.

Sammanfattningsvis erbjuder den omgjorda lägenheten en fascinerande titt på småutrymesboende, vilket visar kreativa designstrategier som optimerar komfort och utrymme.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: