”Bara titta inuti! Mannen bestämde sig för att ändra sin bostad! 😮 Det här fantastiska huset har han byggt själv.”👏

Den Preiss började vilja ha mer efter att ha vant sig vid den monotona vardagen i stadslivet. Han var missnöjd med det stadiga tempot i vardagen och tog beslutet att lämna de lyxiga bekvämligheterna i stadslivet för att söka en enklare tillvaro. Den lämnade sitt jobb och sin familj bakom sig för att ge sig ut på en resa in i naturens hjärta. Den slog först läger i skogen innan han flyttade från det tillfälliga tillhållet till ett permanent hem.

Han hade en idé om ett hus som smälte in i omgivningen, inspirerad av den robusta charmen hos bostäderna i ”Sagan om ringen”. Så föddes idén om ett nedgrävt hem.

Den skaffade en tomt, utarbetade sin idé och arbetade noggrant med jorden för att forma väggarna och taket på sin underjordiska fristad. Varje fack utformades med stor omsorg och hade förbindelsegångar som påminde om hobbitbon från hans favoritfilm.

Den kämpade vidare trots byggandets utmaningar och den fysiska ansträngningen med att börja om från början, eftersom han drevs av att skapa en atmosfär som återspeglade hans nyligen funna frihetskänsla.

Så småningom tog hans blygsamma hem form och gav honom allt han behövde för att leva fridfullt mitt i ingenstans. Numera är Den nöjd och avslappnad i sin avlägsna fristad. Befriad från stadslivets begränsningar njuter han av omgivningens inneboende enkelhet och finner tillfredsställelse i den naturliga världens rytm. Ibland tar han ett deltidsjobb för att försörja sig själv, men att leva ett verkligt liv i balans med naturen förblir hans främsta mål.

Den ser sitt nedgrävda hus som en representation av hans uthållighet, kreativitet och oföränderliga engagemang för att leva det liv som passar honom bäst, snarare än bara en plats att bo på. När han tittar ut från sin fridfulla fristad, omgiven av naturens skönhet, inser han att han har hittat sitt verkliga hem – en plats där han kan vara sig själv utan att bry sig om vad andra tycker om honom.

Gillar du hus i den här stilen?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: