đŸ€””Hon vill inte gĂ„ ner i vikt men vill se stilfull ut, sĂ„ stylister hjĂ€lpte henne med en förvandling! Det Ă€r svĂ„rt att kĂ€nna igen henne.” đŸ˜Č

I ett avsnitt av ”Fashion Verdict” blev 33-Ă„riga Valentina Volosnikova—en livlig singelkvinna som brinner för sin mat och sitt husdjur—fokus för en mode-revolution.

Valentina blev nominerad för en mode-makeover av sina vÀnner Olga och Alexei, som trodde att stylisterna pÄ programmet skulle kunna ge henne ny energi i livet. KÀnd för att vara sjÀlva livet pÄ festen, tillförde Valentina sin vitalitet till produktionen.

Med sin attityd var Valentina ofta oense med programledarna och motstod deras kritik. Hon agerar med kunglig lÀtthet och accepterar sin figur med sjÀlvförtroende, och ser inga hÀlsoproblem med sin vikt.

GĂ€sterna pĂ„ programmet gjorde klĂ€dval för Valentina, men deras första val föll platt. Även om Valentina inte var övertygad av förklaringen, brukar en klĂ€nning med vertikala rĂ€nder vanligtvis anses vara slankande.

PÄ andra försöket gillade Valentina den vita T-tröjan och skorna som matchade den, men hon tyckte inte att kostymbyxan passade henne bra. Men det tredje försöket var framgÄngsrikt. Valentina drogs till en röd outfit som gavs till henne, Àven om hon vanligtvis inte gillar fÀrgen röd. Stylisterna för programmet började sedan arbeta med Valentinas makeover. Valentinas kungliga karaktÀr betonades i hennes första makeover med en elegant frisyr, en frÀsch hÄrfÀrg och en ensemble som framhÀvde hennes elegans.

Valentina verkade mer samlad och slank i den andra looken, som framhÀvde hennes ljusare, mer polerade sida. Denna outfit imponerade sÀrskilt pÄ henne.

Metamorfosen betraktades som en framgÄng, dÄ Valentina verkade alltmer sofistikerad och vÀlgrundad. Att uppmuntra henne att Àndra sina matvanor till hÀlsosammare alternativ Àr fortfarande en utmaning.

Vad tycker du om hennes förvandling?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: