💔”En sorglig historia om en vĂ€lkĂ€nd sĂ„ngare som adopterade pojken: Vem var de och vad hĂ€nde med dem efterĂ„t?” 😧

En lÄngvarig sjukdom i hennes hem i Schweiz krÀvde livet av en 83-Ärig schweizisk-amerikansk sÄngerska och skÄdespelerska som var vÀlkÀnd för sin fantastiska röst och fÀngslande framtrÀdanden. Trots hennes kÀndisskap var hon en kÀrleksfull hustru och mor till fyra barn.

Vid 18 Ärs Älder blev hon för första gÄngen mor nÀr hon vÀlkomnade Craig, sitt första barn, med saxofonisten Raymond Hill.

Hon hade en kort romans innan hon Äterigen blev förÀlskad i en vÀlkÀnd amerikansk konstnÀr och skivproducent.

De gifte sig till sist och bildade en blandad familj pÄ sex personer efter att ha fÄtt ett barn tillsammans, Ronnie.

Men nÀr hennes Àktenskap gick sönder fick hon kÀmpa med att vara ensamstÄende mamma. Hon hade svÄrigheter genom Ären, inklusive anklagelser om den anstrÀngda relationen med sin Àldste son, Ronnie.

Hennes andra barn, Craig, Ike Jr. och Michael, fann alla sina vÀgar trots utmaningarna. Ike Jr. studerade musik, och Craig utforskade fastigheter. Michael levde dÀremot ett stilla liv utanför rampljuset.

SÄngerskan, som gifte sig med Erwin Bach 2013 efter över 20 Ärs vÀnskap i Schweiz, fann tröst i deras förbund. Det var tydligt att de alltid skulle vara förÀlskade, sÀrskilt nÀr Erwin erbjöd henne en njure nÀr hon var sjuk.

SÄngerskan förlorade tragiskt sina söner Craig och Ronnie Är 2018 respektive 2022 och lÀmnade ett arv inom musiken och familjen. Den vÀlkÀnda Tina Turner Àlskade sina ansvarsomrÄden som hustru, mor och artist och lÀmnade ett bestÄende intryck pÄ vÀrlden.


KÀnde du till den hÀr historien innan?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: