”Vanligt liv i London: 😍 En Ă€ldre kvinna berĂ€ttade hur hon lever ensam i sitt lugna och mysiga hem i London!”

Jag Ă€r fascinerad av charmen hos ett tvĂ„vĂ„ningshus i London, och det beror inte bara pĂ„ dess utmĂ€rkta lĂ€ge eller överdĂ„diga renoveringar. IstĂ€llet Ă€r det en Ă„terspegling av Heidi, husĂ€garen – en sofistikerad, elegant och unik kvinna.

Efter att hennes man gick bort 2019, flyttade Heidi, en konstnÀr som föddes i Amerika men har bott större delen av sitt liv i Storbritannien, in i detta hem. Hon Àr 73 Är gammal. Vid hennes Älder Àr det ingen enkel uppgift att flytta hus; minnen Àr inprÀntade i varje hörn, och anknytningarna Àr djupa.

Men Heidi har förvandlat sitt hem till en fristad som bjuder in besökare gĂ„ng pĂ„ gĂ„ng – det Ă€r inte lĂ€ngre bara en plats att bo pĂ„. IstĂ€llet Ă€r det en reflektion av hennes personlighet och vĂ€sen. Allt i Heidis hus har noggrant valts ut över en livstid och har betydelse. Varje föremĂ„l i hennes stora samling, inklusive mĂ„lningar hennes förĂ€ldrar gav henne och skulpturer hon Ă€rvt frĂ„n sin tid som student, berĂ€ttar ett annat kapitel i hennes liv.

Heidi Ă€r en noggrann person, och till och med de minsta föremĂ„len i hennes hem – som ett kartonghus gjort av hennes barn eller en vĂ€rdefull barnbok skriven och illustrerad av hennes förĂ€ldrar – har personlig betydelse.

Interiörer fyllda med sÄdana unika reliker intresserar mig och fÄr mig att fundera pÄ de sentimentala föremÄl vi alla har som pryder vÄra egna hem, var och en berÀttar en historia om vÄra familjer och oss sjÀlva.

NÀr man rör sig runt i huset kan man se Heidis kreativa kÀnsla i köket och matsalen, som kombinerar moderna bekvÀmligheter med antika inslag som en trÀbyrÄ frÄn 1700-talet.

Heidis sovrum pÄ övervÄningen Àr enkelt, anvÀnds mest för att sova och lÀsa, och Àr dekorerat med konstverk som vÀcker minnen av hennes familj. Badrummet, som ligger bredvid, Àr en fusion av internationella influenser, med unika konstverk och glasblock som bidrar till dess sÀrprÀgel.

 

Heidi finner tröst i sin studio bland Àlskade föremÄl och resterna av sina konstnÀrliga strÀvanden. NÀr vÄr rundtur nÀrmar sig sitt slut, Àr Heidis hus ett monument över vÀrme och personlighet, som bjuder in alla att njuta av dess distinkta charm och mysighet.

Tycker du om hus i denna stil?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: