”The Empress Of Little Rock är ännu mer lyxig på insidan! 😲😍 Var ligger den och hur mycket kostar den?”

The Empress of Little Rock är det nya namnet på Hornibrook Mansion.

Denna 9 500 kvadratfot stora anläggning kommer med alla möbler, företagsutrymmen och fastigheter du behöver för att fortsätta dess arv. Hornibrook House, byggd 1888, är ett enastående arkitektoniskt underverk, känt för sin anmärkningsvärda Queen Anne-stil.

Det är ett av de bästa exemplen av sitt slag i landet och är listat i National Register of Historic Places. Den ursprungliga ägarens önskan att äga den mest prestigefyllda bostaden på sin tid förkroppsligas i Empressen.

Den existerar fortfarande idag som ett hyllning till det målet, och erbjuder gästerna en lyxig och ikonisk upplevelse. Förutom att vara ett lönsamt bed and breakfast, erbjuder The Empress potential för extra inkomster som en småskalig bröllopslokal och evenemangsplats. The Empress of Little Rock är mer än bara en fastighet; med sin rika historia och bestående skönhet, är det ett stycke levande historia som bara väntar på att nästa ägare ska uppskatta det.

Vad tycker du om detta hus? Gillade du det?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: