”Otroligt! Vid första anblicken är detta bara ett fantastiskt foto av en gravid kvinna, men märker du vem som dyker upp till höger?” 😲

Att ta bilder av den blivande moderns gravidmage och dokumentera graviditeten är ett fantastiskt sätt för blivande föräldrar att bevara glädjen och undret av att starta en ny familj. Paret kommer alltid att ha gravidbilder att titta tillbaka på och minnas tiden innan deras älskade barns födelse.

Även om varje bild av en gravid kvinna är vacker i sig själv, är vissa bara mer förbluffande än andra. Dan Mozer, 30, en blivande förälder, föreslog att han och hans partner skulle ta några bilder vid den närliggande Atlantic Beach i Jacksonville, Florida. Stranden är en favoritplats för lokalbefolkningen att koppla av, promenera och ta bilder.

Dan bad sin fru, Angelina, att ta några bilder med sjön i bakgrunden efter att ha fått en inspirationsblixt. Han tog fram sin kamera och tog några bilder. Angelina log brett och visade sin växande gravidmage framför surfarnas vågor. Men när Dan såg vad som var i bakgrunden, visste han att han hade tagit ett unikt foto. Något materialiserades bakom Angelina vid precis rätt tidpunkt. En delfin kom upp till vattenytan när Dan tog bilden!

Med tanke på att Dan visste att det fanns delfiner i området, var det inte förvånande. Han förväntade sig dock aldrig att se en hoppa mot bakgrunden av sin frus gravidbild. ”Åh, herregud,” sa jag till mig själv efter att ha accepterat det. Dan berättade för AWM att hon tyvärr missade det helt. Dan och Angelina krediterar sin son, Courtland, för att ha tagit bilden. Courtland som kallar fram delfinen ur sin mammas mage är föremål för skämt mellan de två.

Dan gav Yahoo ytterligare detaljer om fångsten av den fantastiska bilden, och sa: ”Vi kunde se delfinernas ryggfenor, och någon började skrika till oss att det fanns delfiner.” Sedan, från ingenstans, dök denna sak upp. Kanske visste delfinen vad som pågick. ”Jag trodde att bilden av det första hoppet var den bästa, men delfinen hoppade två gånger,” sa Dan.

Även om det verkar som om Courtland kan viska till delfiner, har Angelina och Dan valt att inte ändra hans namn. Dan förklarade, ”Nej, vi kommer inte att döpa om honom till Dolph Finn, som vissa har föreslagit.”

Dan tog den fantastiska bilden, tycker du inte? Om du håller med, sprid gärna ordet!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: