”Han såg helt grå ut men är fortfarande lika attraktiv som för 24 år sedan! 😍😲 Förmodligen skulle du inte känna igen honom! 😳

Följ med på en resa nerför minnenas allé när vi återskapar den ikoniska Medjai-hövdingen från den ärevördiga filmen ”The Mummy”! Den charmiga karaktären, spelad av den israeliska skådespelaren Oded Fehr, gav honom internationell erkännande.

Under de tjugofyra år som gått sedan filmens premiär har Fehr genomgått en anmärkningsvärd förvandling. Den 52-årige Oded Fehr har förvandlats till den igenkännliga, helt grå gestalten av den bruna Medjai-krigaren.

När de såg aktuella bilder av skådespelaren uttryckte fans av filmen – som blev en klassiker i sig själv – en blandning av överraskning och uppskattning.

Visst nog, hälsningar och tack strömmade in i kommentarsfältet. Medan en beundrare prisade filmen och sa, ”Ingen av oss blir yngre”, önskade en annan Oded ett långt och hälsosamt liv.

Många andra konstaterade att ”The Mummy” hade varit ute i 24 år och att tiden skulle gå. Ändå var feedbacken mestadels positiv, med kommentarer som ”Cool skådespelare” och ”Fortfarande samma stiliga man” som demonstrerade publikens långvariga uppskattning för Oded Fehr.

Oded Fehrs fortsatta popularitet visar på den bestående kraften hos filmiska mästerverk och de konstnärer som ger dem liv, då publiken minns den berömda karaktär han levandegjorde på film.

Skulle du känna igen honom?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: