”Följare kritiserade 54-åriga Mariah Carey, som bar en utmanande klänning som inte var för hennes ålder!” 🙅‍♀️🤐

Mariah Carey är kanske en av de mest kända artisterna i sin tid. Sångerskan, som nu är 54 år gammal, har nyligen hamnat i rubrikerna på grund av sina klädval. Fortsätt läsa för att ta reda på vad folk tyckte om hennes val av kläder.

Eftersom alla var klädda för att imponera, lyckades Mariah Carey dra mycket uppmärksamhet till det stjärnspäckade evenemanget. Sångerskan fick mycket kritik för sitt “djärva” klädval.

Den 54-åriga sångerskan deltog i den tredje årliga Recording Academy Honors iklädd en outfit som vissa människor fann märklig. Hon bar en krämfärgad klänning som omslöt hennes figur och en korsett med inslag av genomskinlig karamellfärgad tyll. Popstjärnan hade en fantastisk siluett.

Sångerskan fick beröm från fans som sa saker som, “Jag gillar det,” och “Outfiten ser ut att vara gjord för henne.”
Andra var mer kritiska och ansåg att kläderna var lite för små för henne. En läsare kommenterade, “Kanske på tidigt 90-tal, Mariah, men det där är inte något du borde ha på dig vid 54.” En annan person sa, “Vid en viss ålder måste du bara täcka över det,” medan en tredje person anmärkte, “Någon behöver påminna henne om att hon är 54, inte 24.”

Eftersom människor är vana vid att kritisera kändisar på deras sociala medieplattformar, har Mariah tidigare fått kritik online. 2017 fick popsångerskan motreaktioner för sin vikt efter att ha delat bilder på sig själv och sin ex-pojkvän Bryan Tanaka på Instagram.

“Mariah, du behöver gå ner i vikt för du börjar se ut som en val,” sa någon på bilden. Sångerskan “såg äcklig ut,” “såg ut som en retsticka,” och “borde täcka de där airbagsen,” enligt flera andra. Sångerskan har fått många orättvisa kommentarer. Åsikter om kläder som bärs av kändisar tenderar att vara något varierande. Vad som dock spelar större roll är hur den berömda personen känner för dessa utseenden.

Mariah Carey har rätt att bära kläder som kanske inte tilltalar alla.

Vad tycker du om hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: