”Det var det bästa beslutet jag någonsin har tagit”:😳 Sam Asghari diskuterade sin separation från Britney Spears! 😧

Sam Asghari, 29, ansökte om skilsmässa från Britney Spears i augusti och uppgav att de hade ”oförsonliga skillnader” mellan dem. Sedan deras separation har Asghari regelbundet talat positivt om sin tidigare älskare. I en nylig intervju med People magazine pratade han om att behålla respekten efter skilsmässan.

”Jag finner det ofattbart när frånskilda makar talar illa om varandra. Jag skulle aldrig kunna göra det på grund av de fantastiska upplevelser jag hade med Britney, som har förbättrat mitt liv,” berättade han för tidningen. Sam reflekterade över sitt 14 månader långa äktenskap med Spears och uttryckte sin uppriktiga uppskattning för deras tid tillsammans. ”Att få dela en del av mitt liv med Britney var en ovärderlig gåva. Människor växer naturligt ifrån varandra och går vidare,” sade han.

Även efter sitt äktenskap med popstjärnan förblev Asghari alltid optimistisk och godhjärtad. Hans Doberman, Portia, är hans enda kvinnliga sällskap för tillfället. ”Jag har alltid levt efter mottot optimism, och det som hände mig tidigare har format den jag är nu. Jag är dedikerad till personlig utveckling; jag värderar min historia och ser ständigt tillbaka med nostalgi,” fortsatte han.

Asghari delade initialt sin avsikt att separera från Britney Spears på sociala medier i ett känslosamt uttalande. ”Det smärtsamma beslutet att gå skilda vägar har tagits av min fru och mig efter en underbar sexårig resa tillsammans. Vi har fortfarande stor respekt för varandra, och jag vill alltid det bästa för henne,” sade han.

Som reaktion postade Britney en kort video av sig själv dansande hemma. Hon skrev till videon och uttryckte sin förvåning och inre smärta över situationen och sade att hon var ”lite chockad” över händelserna men att hon inte längre kunde stå ut med smärtan.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: