😧 ”Det Ă€r mĂ€rkligt, men den kĂ€nda skĂ„despelarens övergivna barn har gjort sina avlidna förĂ€ldrar glada och stolta!” 👏

SkĂ„despelaren Christopher Reeve, som spelade Superman, gick ovĂ€ntat bort 2004, och hans fru, Dana Reeve, avled av sjukdom mindre Ă€n tvĂ„ Ă„r senare. Det lĂ€mnade deras son utan förĂ€ldrar. Efter Christophers död kĂ€mpade Dana—som Ă€r vĂ€lkĂ€nd för sitt skĂ„despeleri och sĂ„ng—modigt mot cancer.

Trots sin sjukdom fortsatte Dana att stödja sin mans vÀlgörenhet, som förbÀttrade livet för mÀnniskor med ryggmÀrgsskador. Hon avled vid 44 Ärs Älder och lÀmnade efter sig ett starkt och kÀrleksfullt arv. För att hedra sina förÀldrar föresprÄkar William, som för nÀrvarande satsar pÄ en karriÀr inom sportjournalistik, forskning om förlamning.

Han uppmuntrar sitt yngre jag att hitta styrka och sjÀlvförtroende genom att förbli trogen sig sjÀlv i ett passionerat brev. William har kÀra minnen av sin far och reflekterar över deras gemensamma fars dag.

Kommentera gÀrna!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: