”Här är 10 fantastiska kvinnor MEN låt oss titta noga! Du kanske känner dig illamående!” 😳

Många människor misstänker inte ens hur många transsexuella som omger oss. Modeller vi ser i glansiga tidningar eller annonser – vid första anblicken är de kvinnor. Men det är inte så enkelt. Trots att de ser ut som kvinnor och känner sig som kvinnor, föddes de som män. Och ändå slår det dig inte ens när du tittar på dem.

  1. Pejic-bröderna – En serbisk-amerikansk modell från Australien, känd för sin förmåga att modellera kläder för båda könen. Rankad som den 98

    mest attraktiva kvinnan i världen.

  2. Lea T – En brasiliansk modell, född som Leonardo Cerezo. Trots detta har hon lyckats etablera sig som en framstående personlighet inom modeindustrin. Hon har fått titeln Givenchy’s musa.
  3. Claudia Charriez – Tanken att hon föddes som man verkar otrolig. Hennes transsexualitet blev dock inte ett hinder för hennes modellkarriär.

  4. Isis King – Blev känd efter att hon deltog i America’s Next Top Model som den första transsexuella tävlande.

  5. Florencia de la V – Argentinska Florencia De La V föddes 1976 som Roberto Carlos Trinidad. Med tiden blev hon en av de mest igenkännbara transsexuella skådespelerskorna i världen. Florencia syntes ofta i såpoperor och tidningar. Hon är nu gift och uppfostrar tvillingar som föddes genom en surrogatmamma.

  6. Sirapassorn Atthayakorn – En av de mest kända modellerna i Asien. Hån och attacker efter hennes könskorrigering hindrade henne inte från att ha en framgångsrik karriär.
  7. Chamila Asanka

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: