”Äntligen ta reda på vem Henry Cavills flickvän är! 😲 Hemliga bilder på skådespelarens partner, som han vanligtvis gömmer från alla!” 🤔

Kärlekens pil har fått grepp om Henry Cavill, mest känd för att spela Superman och Geralt of Rivia i ”The Witcher”. Han har varit lyckligt gift med Natalie Viscuso, en tidigare verkställande på Legendary Entertainment, produktionsbolaget bakom filmer som ”Dune” och ”Man of Steel”, där Cavill medverkade, de senaste tre åren.

Det välkända paret sågs nyligen hålla varandra i handen när de lämnade ett hotell i London. Cavill såg stilfull ut i byxor, bruna mockastövlar och en mörkblå dubbelknäppt jacka – en stil perfekt för våren. I en somrig klänning i vitt och grönt med ett trämotiv matchade Viscuso honom väl. Hon täckte den med en ljusfärgad tröja och vita klackstövlar.

Med en humoristisk anspelning på den då populära serien ”The Queen’s Gambit” postade Cavill en bild av dem när de spelade schack i sociala medier för att tillkännage deras förhållande för tre år sedan. Så började deras kärlekshistoria. I bildtexten kallade han Natalie för sin ”vackra och briljanta kärlek”. Han fick flest kommentarer på inlägget någonsin!

Vissa beundrare hade dock invändningar mot det enade fotot som de senare delade. Besvikna över att lära sig att Cavill inte längre var ledig, kritiserade flera fans hans beslut, och gick så långt som att göra nedsättande kommentarer om hennes skönhet.

Viscuso’s medverkan i ett realityprogram för flera år sedan som skildrade henne som en förmögen tonåring som ledde en lyxig livsstil fick vissa att bära agg mot henne.
Paret får mycket stöd förutom hatet. Många människor tycker mycket om deras ömhet och vill att de ska vara lyckliga. Låt oss hoppas att detta Hollywood-par hittar kärleken!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: