«Har hon gjort någon plastikkirurgi? 😳 Fans spekulerade mycket om den 60-åriga Helen Hunts senaste sminkfria bilder!» 🤔

Helen Hunt väckte nostalgiska minnen bland sina följare genom att lägga upp en länk till en film där hon tidigare hade medverkat. Den 16 september 2023 lade hon upp en bild till sina över 500 000 Instagram-följare medan hon höll i en bok som heter ”Twister”, vilket var en hänvisning till hennes filmroll.

Artikeln fick uppmärksamhet på grund av dess sentimentala värde samt Helens naturliga utseende, vilket framkallade en mängd olika reaktioner. Helens beundrare berömde henne för att välja att gå utan smink och sa saker som: ”Helen, du ser fantastisk ut.”

Trots att hon såg bra ut kunde vissa människor inte låta bli att undra om hon hade gjort någon kosmetisk kirurgi. De sa saker som: ”Varför förändra din naturliga skönhet med kirurgi?” och ”Hon verkar så annorlunda; är det bara jag?” och ”Vad har förändrats med hennes utseende?”

Helen Hunt, 60, som tidigare var gift med röstskådespelaren Hank Azaria för ”The Simpsons”, upptäckte att hennes privatliv återigen var i rampljuset. Deras korta äktenskap, som började i juli 1999, slutade i skilsmässa i december 2000.

På höjden av sin karriär blev Helen mamma efter att ha vunnit en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för sin prestation i ”As Good as It Gets.” Makena föddes i maj 2004 till henne och hennes tidigare partner, producenten Matthew Carnahan.

I en intervju från 2008, när hon blickade tillbaka på sitt föräldraskap, talade Helen om den djupa inverkan hennes dotter hade haft på hennes liv och hur att vara mamma och vara förälskad var oöverträffade upplevelser.

Trots deras separation prioriterade Helen och Matthew att samsas om Makena under sina 11 års äktenskap. I december 2020 avslöjades det att båda hade gått vidare till andra relationer, med Helen som dejtade Steven Tepper, en före detta advokat och professionell fotograf som hon älskade mycket men höll deras relation privat för att bevara hans integritet, och Matthew såg någon annan. Källor nära Helen avslöjade att hennes dotter Makena var glad för Steven och uppskattade den glädje han erbjöd sin mamma. Som en demonstration av deras uppriktiga engagemang tillbringade paret Thanksgiving tillsammans med Helens familj.

Deras relation karakteriserades som robust, med Makenas acceptans av Steven som ett viktigt godkännande, trots Helens val att hålla sin romans med Steven under radarn.

Vad tycker du om hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: