«En 6-årig flicka imponerade domarna med sin röst: 😮👏 En ung artist gav en fantastisk prestation!» (Video)

Jag blev överväldigad av känslor när jag såg den bedårande 6-åriga Chelseas framträdande. En ”talangshow” är en typ av tv-program där människor kan visa upp sina unika färdigheter, såsom dans, sång, akrobatik, kampsport eller någon annan förmåga, oavsett ålder eller bakgrund.

Majoriteten av deltagarna i dessa evenemang är ofta amatörer, och varje nummer bedöms av en panel av experter som väljer den bästa akten och belönar dem med ett kontantpris eller annan erkänsla. Alexander Maslyakovs ”Hej, vi söker talanger!” var ett av de första programmen av denna typ som sändes på sovjetisk tv och det var modellen för den ryska talangtävlingen ”Minute of Fame”.

Barnens talangtävlingar är vanliga över hela världen, vilket är ett bevis på överflödet av ungdomlig talang i vår tid. Med ett äkta, barnsligt leende på sitt ansikte gick Chelsea upp på scenen iförd en fantastisk, hel dräkt.

Men när hon började sjunga var det svårt att acceptera verkligheten i situationen. Domarna och publiken var i ett tillstånd av förundran och beundran när hennes röst fyllde rummet, anmärkningsvärt mogen och stark för hennes ålder.

Chelsea verkar ha en ljus framtid inom musiken eftersom dörren till berömmelse redan är öppen för henne. Hon sjöng ”Girl on Fire” på ett sätt som gjorde mig mållös.

Se videon omedelbart för att inte missa detta fantastiska framträdande.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: