«Även hennes ungdomlige make skämdes för Heidi Klums blommiga klänning med djup urringning.»😖

Even vid 49 års ålder är Heidi Klum en av de mest attraktiva modellerna på planeten. Den tyska skönheten ser alltid fantastisk ut, oavsett hur gammal hon blir. Modellen är fortfarande efterfrågad bland designers av prestigefyllda modemärken på grund av hennes slanka form och nästan obefintliga rynkor. Det är förståeligt varför Heidi gör yngre modeller avundsjuka.

Förutom hennes dragningskraft och hennes många framgångar, har den anmärkningsvärda kändisen också en ungdomlig, attraktiv make. Den 33-årige gitarristen för ”Tokio Hotel”, Tom Kaulitz, har varit lyckligt gift med Klum sedan 2019.

På grund av deras stora åldersskillnad trodde många att detta par inte skulle hålla, men de visar alla varje dag hur mycket de älskar och bryr sig om varandra. Men i ett försök att hålla sig ungdomlig och passionerad, publicerar Heidi ofta uppriktiga bilder som ibland överraskar även de mest hängivna följare av 1990-talets supermodell.

Klum bar en tajt svart jumpsuit prydd med stora röda blommor på en middagsdejt häromdagen med sin älskade make. Bildens ”höjdpunkt” var Heidis nästan exponerade, vackra bröst på grund av hennes djupa urringning. Modellen var fantastisk, men inte alla hennes beundrare var förtjusta i stjärnans pråliga utseende. Många tyckte att Heidis urringning var överdriven. Internetanvändare kommenterade, ”Jag trodde att bröstet skulle ramla ut.” ”Heidi klädde sig för vulgärt,” ”Jag gillar det inte alls,” ”Hon kommer snart att vara naken,” ”Hennes make var redan generad av hennes utseende.” ”Hon blir yngre,” och ”Vilken konstig jumpsuit.”

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: