Â«đŸ˜źEn kvinna berĂ€ttade sin fantastiska historia om hur tvillingarna föddes pĂ„ olika dagar, i olika mĂ„nader och till och med under olika Ă„r!😄

Det var en dröm som gick i uppfyllelse för Cliff och Kali Scott att vÀlkomna tvillingar. Men deras döttrar Annie och Effies intrÀde skedde högst extraordinÀrt.
Även om de var medvetna om svĂ„righeterna med att fĂ„ tvĂ„ barn, var paret stolta över att göra sig redo för sina tvillingar. Men ödet hade andra idĂ©er. En och en halv vecka före schemat bestĂ€mde sig deras smĂ„ buntar av lycka för att göra en ovĂ€ntad debut.

 

Tidpunkten för denna leverans var extremt exceptionell, Àven om den tidiga ankomsten var ovÀntad. Klockan 23:55. pÄ nyÄrsafton 2022 föddes Annie Jo pÄ Texas Hospital i Denton och blev det sista barnet som föds dÀr. Effie Rose, sjukhusets första barn 2023, gick officiellt med i firandet klockan 12:01, bara nÄgra minuter senare.

Den glada mamman, Kali, kunde inte undertrycka sin glĂ€dje. Hon sa: ”Jag tycker det Ă€r roligt och superkul.” Familjen var förtjust över denna oortodoxa ankomst, liksom den medicinska personalen som observerade förlossningen och början pĂ„ ett nytt Ă„r.

Efter att berĂ€ttelsen blev viral sa Kali att de hade skĂ€mtat om bebisarna som eventuellt kommer runt semestern. ”Det visade sig vara mer genomförbart Ă€n vi hade rĂ€knat med”, sa kvinnan.
Annie och Effie Ă€r redan sĂ€kra pĂ„ att vara distinkta mĂ€nniskor pĂ„ grund av deras ovanliga födelsedagar. ”Vi vill alltid se till att de vet att de Ă€r speciella och har sina personligheter”, tillĂ€gger Kali.

Även om det Ă€r en svĂ„righet för mĂ„nga tvillingförĂ€ldrar att höja olika identiteter, för Kali och Cliff, Ă€r deras flickors naturliga början den hĂ€r hĂ€ndelseutvecklingen som gör att de kan omfamna sin individualitet.

Globalt har mÀnniskors hjÀrtan blivit rörda av berÀttelsen om Annie och Effie. Annie Jo och Effie Rose Scott, deras flickor, Àr glada över att bli presenterade tillsammans med sina förÀldrar, Cliff och Kali, som Àr glada över att fÄ dela denna fantastiska resa!

Har du nÄgonsin hört den hÀr typen av berÀttelser?

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: