”Thorn Birds”-stjärnan Rachel Ward, som är 65 år gammal, blev förälskad i en medskådespelare: 😍 Hon är redan mormor!

Efter att ha spelat huvudrollen i ”The Thorn Birds” steg den amerikanska skådespelerskan Rachel Ward till berömmelse. Även om hon nu är i mitten av 60-talet, tycker många att hon inte har förändrats mycket sedan hon spelade i serien. Serien gav inte bara Ward erkännande utan också kärlek. Ward och hennes man började prata på scenen för pjäsen, och deras förhållande blommade snabbt ut. Men skådespelerskan hävdar att det inte var kärlek vid första ögonkastet. Hon var gift med Bryan Brown, som spelade Ward, huvudkaraktären i serien. Trots deras ”grundläggande” initiala attraktion utvecklades parets förhållande till ett romantiskt, vilket gjorde deras på skärmen äktenskap verkligt. Brown och Ward är fortfarande lika förälskade som när de först gifte sig, fyrtio år senare.

De gifte sig några månader efter att ”The Thorn Birds” spelades in. Medan Ward erkänner att programmet har öppnat många möjligheter för henne att hitta arbete och ha andra livsförändrande händelser, är hon mest tacksam för och stolt över sitt fortsatta äktenskap med Brown. Vid ett tillfälle erbjöd Brown sig att läsa av Wards handflata medan de var på scenen. Han informerade henne om att hon skulle få tre barn när hon gav sitt tillstånd. Sedan började han skämta så här: Anledningen till deras meningsskiljaktigheter var att de hade åkt till Irland tillsammans så att Brown kunde filma ”Give My Regards to Wall Street”.

Brown hävdade att deras meningsskiljaktigheter var intensiva och att det skulle vara bäst för dem att gifta sig på grund av hur mycket de skulle oeniga. Innan de flyttade till Sydney, Australien, gifte de sig i det hus där Ward växte upp. Paret avslöjade nycklarna till sitt långvariga och lyckliga äktenskap när de firade sitt 40-årsjubileum. Vid 65 års ålder har Ward också visat upp sin tidlösa skönhet. Vid filmens premiär på Santa Barbara Film Festival i februari delade Ward med sig av en bild av sig själv med Hilary Shapiro och Daryl Hannah. Rachel’s Farm är filmens namn. Några beundrare uttryckte sin glädje över att se Ward i en film, medan andra var förvånade över hur fantastisk hon fortfarande såg ut vid 65 års ålder. Några kallade henne en ”gudinna”, medan andra kallade henne ”fantastisk”. Några följare sa att Ward alltid skulle påminna dem om Meggie från ”The Thorn Birds”, medan en annan fan rosade hur Ward och hennes man hade skapat en familj på fritiden. Paret har två döttrar, Rosie och Matilda, och en son, Joe.

Med ytterligare barnbarn under bältet värdesätter paret varje chans att tillbringa tid med dem. Brown känner en stor längtan när han tvingas spendera tid borta från sin familj som han gjorde när han gjorde en film under COVID-19.

Å andra sidan är Brown och Ward tacksamma att alla mår bra och värdesätter varje sekund de spenderar med sin familj. Med tanke på skönheten i deras familj undrar många ofta hur de har lyckats hålla sig så lyckliga och förälskade så länge. Paret svarar lätt på frågan varje gång. Nu när deras barn är vuxna och deras karriärer har lugnat sig, kan Brown och Ward spendera mer tid tillsammans och ha färre ansvarsområden. Ward gillar att visa upp Brown i sociala medier.

Han laddade en gång upp en bild på Brown med en orakad frisyr, en öppen skjorta och ett halvprecious stenhalsband. Hon kommenterade: ”Jag har mina klagomål, men jag skulle inte ändra på något.” Vilket underbart par!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: