«Sharon Stones barn är redan vuxna. 😲 Hur ser stjärnans arvtagare ut idag, som hon uppfostrade under mycket svåra förhållanden?»

Sharon Stone stötte på många svåra hinder och hjärtesorger på sin väg till föräldraskapet. Hon och hennes man, Phil Bronstein, hade en stark önskan att få barn tillsammans, men deras föräldraskapsresa var inte utan sorg. Nio förödande misslyckade graviditeter slutade i förtvivlan för paret. Denna psykiska och fysiska påfrestning satte Sharons motståndskraft på prov, men hon vägrade ge upp.

Efter att ha kämpat med infertilitet i flera år beslutade Sharon och Phil att adoptera en liten pojke, Roen, till sin familj. Deras glädje var kortvarig, då äktenskapet slutligen misslyckades och Sharon blev involverad i en bitter vårdnadstvist. På grund av Phils aggressiva juridiska strategier, som inkluderade att använda Sharons offentliga image mot henne, kunde hon inte behålla vårdnaden om Roen. Sharon var tvungen att hantera den hjärtskärande verkligheten att hon och hennes son inte var tillsammans, trots hennes heroiska ansträngningar och vädjanden i rätten.

Sharon, oförskräckt av svårigheter, fann tröst i adoptionen av två till pojkar, Quinn och Land. Hon ägnade sitt liv åt att ta hand om dem, skydda dem från det intensiva rampljuset av den offentliga opinionen och se till att de hade en viss grad av normalitet.

Trots att de inte delar en biologisk koppling är Sharon stolt över sina söners otroliga utveckling och framsteg och påpekar att de ser mycket ut som hon.

Hennes söner Land, Quinn och Roen, som nu är 17, 18 och 23 år gamla, omfamnar sin berömda mammas närvaro på sociala medier när de blir äldre och gläder beundrare över hela världen med en enad familjefront.

Hittar du några likheter med deras mamma? Dela din åsikt i kommentaren, tack!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: