När en kille hittar en 50 år gammal plånbok, finns det bilder som krossar hans hjärta. 💔😧

Vissa personer gör skattjakt till sitt heltidsjobb, medan andra bara gör det som en hobby. När förmögenhetsjägare bjuder på förvaringsutrymmen som innehåller övergivna varor eller går igenom människors hem, garage och källare i jakt på gömda skatter, vet de aldrig vad de kommer att hitta. Ibland hittar de ingenting alls, medan de andra gånger hittar betydande fynd.

I delstaten New York började Anton Lulgjuraj samla övergivna förvaringsbyggnader. Även om han inte har hittat något som verkligen har förändrat hans liv, hittade han en gång en plånbok som skulle ha gjort för en intressant nyhetshistoria. När Anton bestämde sig för att köpa en förvaringsanläggning, köpte han upp många Air Force-piloters tillhörigheter. Men Antons ögon riktades mot ett litet lås. När han öppnade det upptäckte han en plånbok inuti.

Diane Hall var ägaren till plånboken. Anton hittade några intressanta vintagefoton, ett gammalt kaliforniskt körkort från sent 1960-tal och ett skådespelarkort inuti. Han ville veta mer, kanske till och med vem som var ägaren till plånboken. När han sökte vidare på internet upptäckte han att Diane Hall var skådespelerskan Diane Keaton.

Han trodde att hon skulle uppskatta att få tillbaka sin gamla plånbok, så han skickade ett meddelande till henne, men han hörde aldrig tillbaka från henne förrän medierna tog upp hans historia. ”Om någon tappar sin plånbok, är det en allmän uppfattning att de till slut kommer att hitta den igen,” sa Anton. Och jag måste säga, det här är underbart.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: