«Mormodern, vars hela kropp är täckt av tatueringar, visar upp sitt utseende från tio år sedan.»😳😯

Mormodern, vars hela kropp är täckt av tatueringar, visar upp sitt utseende från tio år sedan. Vissa människor är dock starkt emot den här typen av aktiviteter. Kerstin Tristan var en av dem tills en händelse permanent förändrade hennes perspektiv. Den 56-åriga mamman Kerstin Tristan har också mormorsstatus. Hennes intressen avviker dock något från vad som kan ses som ”normen” för en mormor. Hennes favorittyp av kroppsmodifieringskonst är tatueringar.

Hon var tvungen att spendera mycket pengar för att nå den punkt där hela hennes kropp var täckt av tatueringar. Hennes passion för tatueringar var dock inte alltid så stark. Hon erkände att hon avskydde tatueringar fram till 2015.

Hon var tvungen att spendera mycket pengar för att nå den punkt där hela hennes kropp var täckt av tatueringar. Hennes passion för tatueringar var dock inte alltid så stark. Hon erkände till och med att hon avskydde att få tatueringar. Varför kände hon annorlunda för dem? Hon fick sin första tatuering samma år, vilket fundamentalt förändrade hennes syn på yrket. ”Jag ville bara prova något nytt. Eftersom vi bara har ett liv att leva kände jag att vid min ålder var något meningsfullt tvungen att hända”, sa hon. Hon har lyckats spendera trettio tusen euro, eller runt trettio tusen amerikanska dollar, på tatueringar sedan 2015.

Lyckligtvis har hennes handlingar vunnit henne mycket kärlek och erkännande. Miljontals människor har sett hennes TikTok-videor och hon har mer än 190 000 Instagram-följare.

Hon tvekar inte att visa upp sin skönhet! Hon postar bilder på sig själv på Instagram där hon visar upp hela sin kropp. Men det här var inte alltid hur hon såg ut; för bara tio år sedan hade hon inga tatueringar och såg mycket annorlunda ut. Ibland postar hon jämförelsebilder så att tittarna kan se den stora förändringen. Den tyska influencern har färgglada blomrepresentationer på sina lår, en leopardmönstertatuering på sina axlar och andra detaljerade teckningar på sina armar. Hennes kropp är täckt med hundratals tatueringar, inklusive dessa.

Hon har inte bara beundrare, utan en fan kallade hennes utseende ”ett vackert konstverk.” ”Wow, fantastisk bild,” kommenterade någon annan. Att kunna uttrycka sig själv ska inte sluta med åldern. Kerstin är, om något, ett fantastiskt exempel på hur din ålder inte ska diktera vilken typ av person du väljer att vara. Vad tycker du om hennes kroppskonst? Berätta för oss i kommentarerna nedan.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: