”Kommer du att känna igen den här gamla japanska kvinnan i rullstol? Hon är änkan efter en mycket känd person! 😗😓”

John Lennon, den välkända grundaren av Beatles, var oupplösligt förknippad med sin inspiration under otroliga tolv år. John Lennons tidiga död var det enda sättet för detta underbara samarbete att avslutas. I intervjuer har Lennon sagt att han trodde att han och Yoko hade en enda själ.

Nyligen har journalister rapporterat att de har sett John Lennons 90-åriga sista kärlek sittande i en rullstol. Många observerade fortfarande att hon var nästan densamma, även efter all denna tid. Som ett resultat av denna ovanliga upptäckt gjordes en mängd kommentarer online av tittarna.

Andra noterade hennes avancerade ålder, hyllade hennes klassiska skönhet och kallade henne för en ”gammal japansk kvinna”.

Vissa uttryckte tacksamhet för hennes långa liv, kallade henne en ”legendary woman” och önskade henne mer långlivadhet. Men inte alla var glada; vissa tyckte att hennes vänskap med Lennon hade en skadlig effekt.

Men de flesta människor var bara förbluffade över Yoko Onos fantastiska nittioåriga utseende.

Många hyllade henne för hennes ”fantastiska” utseende och trotsande av de vanliga åldersindikatorerna.

Vänligen dela gärna dina tankar om detta ämne!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: