«Johnny Depps enda dotter fotograferades vid ett Chanel-event: Hon har en alltför smal figur och ett ohälsosamt utseende!»😧

Lily Depp tände nyligen upp Chanel och Charles Finch-middagen i Los Angeles, som var en fest inför den 96

Oscarsgalan och firade äktenskapet mellan lyx och film. Tillfället, känt för sin glittriga gästlista, gjorde Lilys avantgardistiska klänning till den perfekta inställningen.

Lily valde en dramatisk och elegant look för evenemanget, med en delikat pastellrosa axelbandslös topp som elegant framhävde hennes mage, en slående svart och vit kjol som slutade vid knäna och chica svarta stilettos för att fullborda looken.

Hennes hår, stylat i en elegant knut, drog uppmärksamheten till hennes outfitval genom att framhäva hennes ansiktsdrag. Denna framträdande genererade många reaktioner när bilder och videor från evenemanget cirkulerade på olika webbplatser.

Reaktionerna på hennes klädval var delade. Kommentarer som ”känner inte för kjolens osäkra position” gjordes av flera kritiska åskådare. ”Men hon är så vacker,” och ”Det verkar som om kjolen är på väg att falla av!” Några gav till och med lättsamma modeförslag och sa något i stil med, ”Lily, här är några snygga outfits som kanske fungerar för dig nästa gång.” Hon skulle se ännu vackrare ut.

Det fanns diskussioner om hur klänningen passade hennes kroppstyp och allmänna stil. ”Jag tycker att klädseln inte riktigt smickrar hennes figur,” sa en kommentator. ”Hennes hårfäste verkar överbetonas av den släta frisyren. Även om hon är naturligt vacker, kanske denna klädsel inte smickrar henne.”

Bortom diskussionerna om mode har Lily successivt gjort sig ett namn inom underhållningsindustrin genom att anta rollen som en firad skådespelares dotter och bli en välkänd skådespelerska i sin egen rätt.

Lily ser mode som ett sätt att uttrycka sig själv och finna glädje, vilket är liknande hennes attityd av äventyr i skådespeleri. Hon betonar starkt att klä sig för sig själv och njuta av processen.

Hennes tidiga minnen av att ta Chanel-föremål från sin mammas garderob och sin mammas förkärlek för märket fungerade som grunden för hennes tidiga association med Chanel. Lily inspireras av den sorglösa elegansen hos stilförebilder som hennes mamma, Jane Birkin, Brigitte Bardot och Carrie från ”Sex and the City.”

Hennes vänskap med Chanel beskrevs som ”otroligt glädjefull och en ära varje gång jag får prata om det,” sa hon. ”Mer än något annat, vad som gör det så underbart är de fantastiska, kreativa individerna jag arbetar med.” Depp, Lilys far, uttrycker offentligt sin uppskattning för Lilys elegans och intelligens och kallar henne för en ”perfekt varelse” och lovordar hennes grace och raffinemang.

Lily’s mamma, Vanessa Paradis, och pappa, Johnny Depp, var mycket nära. Även om deras 14-åriga romans slutade utan äktenskap, var Depp alltid förälskad i Paradis. Trots deras uppbrott 2012 har Paradis fortsatt att stå vid Depps sida, vilket understryker hans vänliga och generösa karaktär, särskilt under hans turbulenta tider.

Depp och Paradis’ förhållande tog slut ungefär samtidigt som han började träffa Heard. Detta förhållande resulterade slutligen i en mycket uppmärksammad och bitter skilsmässa, präglad av påståenden som hade en betydande inverkan på både Depps personliga och professionella liv.

Vad tycker du om hennes utseende?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: