«Foton före/efter!😮 Hon Gick Ner 30 Pund på Kort Tid: Christina Applegate, Som Redan är 52, Delade Med Sig av Hemligheten för Att Gå Ner i Vikt!»🤫

Christina Applegate, 52 år, har öppnat upp om sin dramatiska viktminskning och skyller den mer på sin pågående kamp mot multipel skleros (MS) än på hennes framgång med dieter. Applegate beskrev sin diagnos som ”förödande” och diskuterade de negativa effekter den har haft på hennes hälsa, inklusive många sjukhusbesök orsakade av outhärdlig smärta och illamående. Applegate beskrev hur de negativa effekterna orsakade betydande obehag och svängningar i hennes vikt på grund av hennes matsmältningsproblem. Hon sa att hennes viktminskning var oavsiktlig och i stället var resultatet av hennes hälsoproblem efter att först ha gått upp i vikt på grund av steroidbehandlingar och minskad rörlighet.

Skådespelaren beskrev sin dagliga kamp med MS-symtom som otroligt svår, påverkande hennes smärttröskel, balans och sensorisk uppfattning, särskilt på morgnarna. Applegate finner tröst i Jamie-Lynn Siglers framsteg trots hennes kamp, vilket ger henne hopp för framtiden.

Applegate är hängiven att behandla sin dotters sjukdom och är fast besluten att vara närvarande vid hennes viktiga livshändelser. Förutom att tacka sina följare betonade hon värdet av Sigler och hennes stödsystem. Hon skämtade även om sina rörlighetsproblem under en Emmy-gala, vilket håller hennes sinne för humor intakt, och publiken applåderade.

När Applegate tänkte tillbaka på sina tidigare symtom mindes hon ögonblick av plötslig svaghet i benen under inspelningen av ”Dead to Me”, vilket hon först avfärdade som små problem. Det var först när hennes symtom blev värre som hon började inse sin långvariga kamp mot MS.

Hennes prisutdelning med käpp vid Emmy-galan 2024 och hennes utsökta röda ensemble var gripande och betydelsefulla tillfällen som symboliserade hennes styrka inför multipel skleros. Applegate avslöjade sin MS-diagnos för första gången och bad om diskretion när hon påbörjade denna nya fas i sitt liv. Senare beskrev hon hur MS hade en betydande påverkan på hennes vardagliga aktiviteter och gjorde även vanliga saker svåra.

Även om Applegate behöver stöd skulle hon helst inte vilja ha mycket av det för att bevara sitt immunförsvar. Istället förlitar hon sig på en nära vän under veckan och en vårdare på helgerna. Även om hon uppskattar att ha människor på besök erkänner hon att dessa besök på grund av hennes tillstånd kan vara fysiskt påfrestande.

Vad tycker du om hennes nya utseende?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: