«Finns det någon i publiken som kan spela piano?😲 – frågade Johnny Carson. När den här mannen räckte upp handen, blev hans liv aldrig detsamma.»👏

Det finns ofta överraskningar i livet, och David Tolleys väg förändrades av en sådan oväntad händelse. I studion, medan han tittade på Johnny Carsons Tonight Show, hände något oväntat. Horatio Gutierrez, en klassisk pianist, skulle vara gäst, men Carson avslöjade att han inte skulle kunna uppträda på grund av en handskada.

Carson frågade publiken om någon kunde spela några ovanliga rytmer på pianot. Tolley, som hade spelat piano sedan han var barn, steg genast fram. Så snart han tog scenen började han framföra “Memory” från den populära musikalen Cats. Publiken gav honom stående ovationer, och han blev känd för sin överraskande prestation.

Dagen efter händelsen började Tolleys telefon ringa oavbrutet. Han fick samtal med erbjudanden om roller i filmer, jobb på kryssningsfartyg och andra möjligheter.

En tillfällig sen kvälls händelse på ett pratprogram hade förändrat hans liv oåterkalleligt. Historien om Tolleys oväntade triumf fungerar som en varning om att alltid vara redo att ta vara på livets möjligheter och övervinna dess utmaningar.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: