Den berömda skådespelerskan blev mamma vid 54 års ålder och hittade senare kärleken! 😁 Nu är hon 82 men fortfarande redo för nya relationer! Hur ser hon ut nu? 😳

Den amerikanska skådespelerskan Donna Mills gjorde sin film- och TV-debut under 1960-talet och dominerade skärmen under lång tid. Den 30 april 2023 delade hon och två andra vackra skådespelerskor en härlig bild på hennes Instagram-konto.
I sällskap med den respekterade Linda Gray och Joan Collins såg Mills fantastisk ut och utstrålade entusiasm samtidigt som hon satte höga modestandarder. De tre ledande damerna från 1980-talet förbluffade sina beundrare med sin briljans och skönhet.

Det är intressant att komma ihåg att Mills redan har delat med sig av sin underbara själv till sin fanbas. Liknande bilder finns på hennes sociala medieplattformar och bevisar att även vid sin mogna ålder förblir ”False Arrest”-alumnen elegant och älskar att klä upp sig.

För Mills var det trots kritiken den perfekta tiden att bli förälder.


Under åren har Mills byggt upp en framgångsrik karriär och ett utmärkt rykte inom underhållningsbranschen. Hon omfamnade föräldraskapet i sina 50-tal och hittade kärleken i sina 60-tal, samtidigt som hon fängslade publiken med sina fantastiska skådespelarprestationer och underbara utseende.

Mills såg fantastisk ut i en slående rosa klänning på en Instagram-bild, medan Collins såg strålande ut i en svart klänning. Gray, å andra sidan, såg bedårande ut i sin grå och silverklänning. De tre möttes för en tidningsfotografering, som Mills inlägg förklarade:
Att arbeta med dessa fantastiska kvinnor var en sann glädje. Jag vill uttrycka min tacksamhet till Hello Magazine för en fantastisk artikel i ert senaste nummer.

Fansen var extatiska över att se alla tre divorna på en och samma bild. Dessa legendariska kvinnor skapade de ikoniska TV-serierna ”Knots, Dallas och Dynasty”! Någon kommenterade.

Mills sa att hennes fokus skiftade från att vara helt på hennes yrkeskarriär under en betydande tid efter att hon blev mamma.
Efter det adopterade hon en flicka vid fyra dagars ålder.

Vid 54 års ålder mindes Mills hur många människor hade sagt till henne att hon var för gammal för att uppfostra ett barn. Hon hävdade emellertid att trots mamman sannolika ålder i 20-årsåldern kände hon sig inte äldre.

Dela gärna din åsikt om hennes livserfarenhet!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: