¬ęūüėćūüĒ•Den legendariska sk√•despelerskan Loni Anderson √§r alltid fantastisk och ser till och med ung ut vid 78 √•rs √•lder. Hon f√∂rblir densamma!¬Ľ

Skönhet känner inga åldersgränser, vilket visas av Loni Anderson, den välkända skådespelerskan som vann våra hjärtan som Jennifer Marlowe i Cincinnati’s berömda komediserie WKRP. Hon är fortfarande aktiv vid 78 års ålder och ser fantastisk ut.

Loni blev känd i slutet av 1970-talet när hon spelade den sexiga och intelligenta Jennifer. Hon vann tre Grammys för programmet, som följde upp- och nedgångarna på en fiktiv radiostation i Ohio.

Enligt Loni, ”Jag tror att kvinnor gillade att jag f√∂rkroppsligade b√•de sexighet och intelligens. Det fanns inte m√•nga kvinnliga komiker 1978 som kunde kombinera de tv√• p√• ett s√∂ml√∂st s√§tt.” Loni fann det sv√•rt att √∂vervinna de hinder som stod i hennes v√§g n√§r hon f√∂rst blev ber√∂md. Den f√∂rsta flickan i skolan var tvungen att uth√§rda blickar och kommentarer, s√• att b√§ra en beh√• var inte alltid l√§tt. Men Loni visade att inget kunde stoppa henne.

Hon tittade aldrig tillbaka efter att ha debuterat som sk√•despelerska 1966. Hon fortsatte att bef√§sta sitt rykte som en legendarisk sk√•despelerska genom att g√∂ra framtr√§danden i flera TV-serier och filmer. Hennes framtr√§dande p√• en bikini-affisch, avg√∂rande f√∂r att f√• rollen som Jennifer p√• WKRP, √§r ett av hennes mest minnesv√§rda √∂gonblick. Loni log och sa, ”Jag poserade f√∂r den affischen eftersom mina barnbarn skulle se den en dag.”

Lonis personliga liv var inte alltid glamoröst, även om hon var välkänd på TV. Hon hade toppar och dalar i sina fyra äktenskap, det mest kända med skådespelaren Burt Reynolds. Efter sex års äktenskap var deras dramatiska och välpublicerade skilsmässa präglad av nedsättande kommentarer och anklagelser. Men till slut visade Loni otrolig styrka genom att erkänna de svårigheter hon hade. Hon var ärlig om anklagelserna om fysiskt våld och obetalt underhåll. När Burt gick bort 2018 visade Loni sin respekt, vilket säger mycket om hennes personlighet. Hon visste hur han påverkade hennes liv och deras son Quintons. Detta avslöjar hennes förmåga att vara förlåtande och omtänksam.

Loni Anderson, som är 78 år gammal, utstrålar skönhet. Hon tackar sin ungdomliga framtoning för en hälsosam livsstil med regelbunden träning och en balanserad kost. Hon strävar efter att omdefiniera gränserna för ålder och konfronterar föreställningen om hur en mormor bör se ut med obeveklig beslutsamhet.

Loni sa, ”Jag har aldrig t√§nkt att jag ville vara den traditionella mormodern med f√∂rnuftiga skor och gungstol.” ”Vi m√•ste f√∂r√§ndra m√§nniskors uppfattningar om vad morm√∂drar kan vara, eftersom de inte passar den stereotypen!”

Delar du åsikten att hon förblir ung?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: