”Tack så mycket! 😊 En talangfull tjej konstruerade en fantastisk 140 kvadratmeter drömhem på egen hand och visade sina bilder!”

Paula Eden bodde i en liten mobil hem ute på landet medan hon gick en kurs om ekologisk odling och hållbart leverne. Efter att ha avslutat sin utbildning beslutade hon sig för att förverkliga sin dröm att köpa ett litet hus. Paula skapade ett bekvämt 13 kvadratmeter stort hem med genomtänkt design och arrangemang där allt är lättillgängligt. Paula hämtade inspiration till sitt eget hus från den distinkta röda färgen på den typiska svenska stugan. Hon antog en hållbar livsstil genom att undvika plast och aluminium och använda sig av naturliga och återanvända material.

Paula rekryterade hjälp från sin far, en mästerträsnidare, och andra personer med expertis inom att bygga små hus med hjälp av stommen från en gammal släpvagn.

Det färdiga hemmet hedrar Paula’s engagemang för att leva i harmoni med miljön och är beläget bland sjöarna och skogarna i Småland.

Efter att ha avslutat huvudbyggnaden fokuserade Paula på inredningen och valde att använda linoljefärg och traditionellt svenskt tapetseri i en jordnära grön färgskala. Väsentliga interiörfunktioner inkluderar ett bord, stolar och sittutrymme.

Paula lever utanför elnätet, får sitt dricksvatten från en lokal gård, samlar regnvatten för tvätt och använder en vedspis för både matlagning och uppvärmning.

Den lilla arkitekturen är optimerad med en liten sovloft och ytterligare förvaringsutrymme under taket, samt laddningsmöjligheter för belysning och elektronik via solpaneler.

Paulas uppfinningsrikedom och hennes distinkta mobila hus är imponerande.

Vad tycker du?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: