”Du kommer aldrig att gissa vem den här kända skådespelaren är! 😟 Han verkade inte vara den utåtriktade mannen han vanligtvis var.”

Hugh Laurie, en skådespelare, sågs njuta av en promenad med sin älskade hund i solen. Han verkade inte vara den utåtriktade mannen han vanligtvis var. Hugh hade klätt sig varmt för premiären av sin nya sitcom, ”Why Didn’t They Ask Evans?”, genom att ta på sig en mörkblå hatt, en marinblå tröja och svarta leggings och sneakers.

Även om den 62-årige skådespelaren är mest känd för sina roller i ”Blackadder” och ”House”, arbetar han för närvarande med en mordgåta som är baserad på Agatha Christies roman från 1934 med samma namn. De stjärnspäckade kostymerna ses på Hollywoods elit, och filmen verkar vara en fascinerande tolkning av en av Christies mest kända verk.

Will Poulter spelar Bobby Jones, son till en präst, och Frances Derwent spelar Lady Frances Derwent, hennes modiga vän. De två arbetar tillsammans för att undersöka ett mystiskt mord. Lady Frances Marchams aristokratiska föräldrar spelas av Jim Broadbent och Emma Thompson, respektive.

Hugh regisserar miniserien förutom att porträttera psykoterapeuten Dr. James Nicholson. Han uttryckte sin entusiasm för att arbeta med detta projekt och delade med sig av att han hade uppskattat denna roman och dess intrig redan som ung, vilket fortsatte att stimulera hans intresse.

Jag känner mig verkligen lyckligt lottad att ha haft möjligheten att skriva och berätta den här underbara gruppens historia igen; Jag har lärt mig att uppskatta detta arbete enormt. Jag var fast besluten att se min bästa ut och ge min bästa prestation för att säkerställa att mina ansträngningar matchade ensemblen.

Finns det några kommentarer? Dela dem i kommentarsavsnittet!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: