Dottern till Marie Osmond: En f√∂rbluffande utvecklad och formidabel kvinna! ūüė≥ Men vad √§r konstigt med henne? ūüėß

Den ber√∂mda s√•ngerskan Marie Osmond, som skrev hitl√•ten ”Paper Roses”, √§r k√§nd f√∂r sin sk√∂nhet och f√∂r att vara extremt stolt √∂ver sin dotter Jessicas utveckling till en stark kvinna. De √•terst√•ende barnen, Marie, mognar fint och bildar sina egna familjer. Den 60-√•riga internationella stj√§rnan planerar inte att officiellt tillk√§nnage sin pension fr√•n rampljuset √§nnu. F√∂rutom sin framg√•ng i s√•ng √§r Marie Osmond nu v√§lk√§nd f√∂r att vara v√§rd f√∂r diskussionsshower. Efter sin avg√•ng fr√•n CBS-dagtidsshowen The Talk har hon arbetat med olika projekt, inklusive en ny show med Viacom.

Marie Osmonds bror, Donny Osmond, fick också berömmelse efter att ha gått med i Osmonds. Det älskvärda duon blev kända inom underhållningsbranschen för sin TV-show samt för att vara två av de mest kända mormonerna. Marie Osmonds anknytning till mormonkyrkan sattes på prov när hon öppet förklarade sitt stöd för sin adopterade dotter Jessica, som identifierar sig som lesbisk. Jessica Marie Blosil är Marie Osmonds äldsta barn med hennes tidigare man, Brian Blosil. Jessica adopterades när hon knappt var två år gammal. Maries och Brians äktenskap slutade i skilsmässa, men det var en civil separation. Efter det gifte sig Marie med sin första make, Steve Craig, en före detta fotbollsspelare som blev offentlig talare.

HBTQ+-personer accepteras nu i Mormonerkyrkan, men det √§r viktigt att komma ih√•g att denna acceptans √§r f√∂rem√•l f√∂r restriktioner, s√•som celibat. √Ąven om samk√∂nade √§ktenskap fortfarande ses som en allvarlig synd, betraktas det inte l√§ngre som en avf√§lling i termer av kyrklig bestraffning enligt deras nya handbok. Marie Osmonds stadiga acceptans och tolerans f√∂r sin dotters sexuella l√§ggning har ber√∂rt m√•nga av hennes f√∂ljare. Jessica var en h√§ngiven mormon, men Marie visade offentligt sin k√§rlek och sitt st√∂d f√∂r henne. Hon sa i en intervju hur glad hon var √∂ver att ha blivit utvald till Diane Sawyers ”Person of the Week” p√• grund av sin stadiga k√§rlek till sitt barn.

När Marie fick reda på att Jessica hade kommit ut som homosexuell vid 17 års ålder började hon gråta eftersom allt hon ville var att hennes barn skulle vara lyckligt och befriat från dom. Marie Osmonds dotter, Jessica, frodas i sin glädje idag eftersom hon lyckligtvis är gift med sin fru, Sara. Marie delade ett gulligt foto av paret på sociala medier och önskade Sara varmt välkommen in i deras familj och gratulerade dem till deras äktenskap. När det gäller Marie och Steve Craig, är deras relation fortfarande stark.

Naturligtvis går Maries andra barn också bra på sina egna unika vägar.

Vilken åsikt har du om hennes dotter?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: