33-√•riga Ines De Ramon har officiellt gjort slut med Brad Pittūüėģ: Vem fr√•n stj√§rnorna har hon blivit k√§r i?ūü§Ē

Ines de Ramons välkända kärleksengagemang med Brad Pitt har väckt uppmärksamhet på grund av deras nuvarande romans. Hennes äktenskap med Paul Wesley hade redan gett henne kändisskap. Det nyligen avslutade äktenskapet markerade det officiella slutet på deras äktenskap. Wesley och De Ramon har beslutat att avsluta sin skilsmässa. Enligt papperen hade paret kommit överens om sina respektive tillgångar och rättigheter som make och maka. Skilsmässan var anmärkningsvärd eftersom De Ramon ville använda sitt flicknamn igen; detta är föremål för domstolens godkännande för att slutföra skilsmässoförfarandet. Det ömsesidiga avståendet från deras anspråk på underhåll för maken tjänade som ytterligare bevis på deras vänliga separation.

Wesley p√•stod o√∂verstigliga olikheter i sin skilsm√§ssoans√∂kan, men enligt en representant f√∂r Wesley hade paret beslutat att g√• skilda v√§gar. Wesley var f√∂rst skild fr√•n sin medstj√§rna Torrey DeVitto fr√•n ”Vampire Diaries”. Detta √§r hans andra skilsm√§ssa. Efter uppbrottet med Wesley blev de Ramon v√§n med Brad Pitt. I november 2022, n√§r de s√•gs tillsammans p√• en f√∂rest√§llning i Los Angeles med Cindy Crawford och Rande Gerber, b√∂rjade rykten om deras romans cirkulera. Deras aff√§r, som b√∂rjade som en jultidsspekulation, blommade upp till en subtil men uppenbar passion. Paret firade Pitts 60-√•rsdag i Paris och h√∂ll en l√•g profil samtidigt som de √§nd√• lyckades dra till sig uppm√§rksamhet fr√•n media. Pitt s√•g l√§ttsamt vacker ut i avslappnad elegans, medan de Ramon s√•g l√§ttsamt trendig ut i smickrande kl√§der. En f√∂rest√§llning p√• Th√©√Ętre du Ch√Ętelet och de ikoniska ”60” ballongerna var en del av deras firande. Pitt och Angelina Jolies utdragna skilsm√§ssoprocess verkar ocks√• vara p√• v√§g att avslutas, eftersom betydande framsteg mot en √∂verenskommelse n√•ddes i februari 2024.

Efter år av dödläge avslutade det före detta paret sina sista avslöjanden, vilket visar på framsteg.

√Ąven om Pitt √§nnu inte har presenterat De Ramon f√∂r sina barn, tyder rapporter p√• att hon har kommit bra √∂verens med hans n√§ra v√§nner. Pitt, som √§r gift med Jolie och har sex barn, har varit tveksam att introducera sina barn f√∂r nya m√§nniskor medan han v√§ntar p√• att se hur l√§nge deras f√∂rh√•llande kommer att vara.

Med tanke på det nystartade skedet av deras förhållande har inte De Ramon ännu träffat Pitts barn eller deras mamma.

Pitt och De Ramon upprätthåller en öppen och ärlig kommunikationslinje som upprätthåller deras utmärkta relation, även med Jolies ihållande rättsliga problem. De säger att deras förhållande har blivit starkare på grund av denna öppenhet, när de arbetar igenom livets höjdpunkter och lågvatten tillsammans. Vad tycker du om detta par?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: