đŸ˜Ș ”MĂ€nniskor finner det stötande och delar negativa kommentarer om att Benji Madden och Cameron Diaz vĂ€lkomnade sitt andra barn. Vad Ă€r orsaken?” đŸ€”

At this stage, Benji Madden och Cameron Diaz hade varit gifta i nÀstan nio Är. Sedan de vÀlkomnade sin dotter för fyra Är sedan har de hÄllit henne borta frÄn rampljuset. Det verkar som att de har vÀlkomnat sitt andra barn tillsammans i vÀrlden.

FortsĂ€tt lĂ€sa för att fĂ„ reda pĂ„ mer om det nyaste familjemedlemmen. Den 45-Ă„riga musikern Benji Madden och 51-Ă„riga skĂ„despelerskan Cameron Diaz blev förĂ€ldrar till sitt andra barn tillsammans. Paret tillkĂ€nnagav gemensamt Cardinal’s födelse pĂ„ Instagram.

Paret tillkĂ€nnagav nyheten med hjĂ€lp av en bild av en konstverk som sa, ”En liten fĂ„gel viskade till mig.” Avslöjandet överraskade de flesta eftersom de inte hade en aning om att paret vĂ€ntade barn. Cardinal Madden publicerade ett meddelande till bilden som sa, ”Vi Ă€r vĂ€lsignade och glada att tillkĂ€nnage födelsen av vĂ„r son.” Han fortsatte, ”Han Ă€r fantastisk och vi Ă€r alla vĂ€ldigt glada över att han Ă€r hĂ€r.”

”Vi kommer inte att posta nĂ„gra bilder av barnen av sĂ€kerhetsskĂ€l, men han Ă€r verkligen söt,” sa meddelandet. ”Vi kĂ€nner oss vĂ€ldigt lyckliga och tacksamma. FrĂ„n vĂ„r familj till er, mĂ„nga hĂ€lsningar. HĂ€lsningar och god eftermiddag!” För det mesta lever paret ett mycket tillbakadraget liv. Raddix, deras dotter, blev varmt vĂ€lkomnad. Hennes ankomst avslöjades inte före hennes födelse och sociala medier gjordes inte offentliga förrĂ€n senare.

”Vi Ă€r sĂ„ glada, vĂ€lsignade och tacksamma över att börja detta nya decennium genom att tillkĂ€nnage födelsen av vĂ„r dotter, Raddix Madden,” sa Cameron Diaz i sin bebis födelseannonsering. ”Hon vann vĂ„ra hjĂ€rtan direkt och fullbordade vĂ„r familj.”

”Även om vi Ă€r glada över att dela den hĂ€r nyheten med er, kĂ€nner vi ocksĂ„ en stark instinkt att skydda vĂ„r lilla Ă€lsklingens integritet,” stod det i meddelandet. ”SĂ„, förutom att hon Ă€r ganska söt, kommer vi inte att avslöja nĂ„gra andra detaljer eller bilder! RAD, som vissa till och med kan uttrycka det.

Parets nĂ€ra vĂ€n hĂ€vdade att de hade gĂ„tt igenom mycket för att bli förĂ€ldrar till sin dotter. ”De har gĂ„tt igenom sĂ„ mycket för att komma hit.” Insidern sa, ”Cameron kĂ€nner att den hĂ€r bebisen verkligen Ă€r ett mirakel.” Paret har aldrig kommenterat kunskapen om att Raddix föddes genom surrogatmoderskap, enligt kĂ€llan.

Det verkar som att inte alla var entusiastiska över att höra om det andra barnet. En Instagram-anvĂ€ndare sa, ”Vem i hela friden vill bli förĂ€lder vid 51 Ă„rs Ă„lder?” ”Omg,” skrev en annan individ. Hon Ă€r sĂ„ gammal; jag hoppas de fĂ„r en surrogatmoder. Det verkar som att inte alla hĂ„ller med om deras beslut att fĂ„ barn vid den hĂ€r tiden i sina liv. Det finns förstĂ„s olikheter i allting!

Har du samma Ă„sikt? Dela den i kommentarerna, tack!

Like this post? Please share to your friends:
PopulÀra Sverige

Videos: