ūüėß ”Tom Cruise, som √§r 61 √•r gammal, erk√§nner att hon var hans sanna k√§rlek i hela livet. ūü§Ē Vem √§r hon?”

Efter en långvarig sökning verkar det som om Tom Cruise, 61, äntligen har hittat kärleken igen. Hollywoodstjärnan, som gick igenom en skilsmässa för mer än 10 år sedan, har nyligen setts med en ny följeslagare, vilket har gett upphov till rykten om en blomstrande relation. Sedan deras separation för femton år sedan har Cruise ägnat all sin uppmärksamhet åt sitt företag, medverkat i högprofilerade filmer och bibehållit sin offentliga närvaro. Han har dock inte haft tur i kärlekslivet. Men det kan snart ändras. Många spekulerar i att Cruise dejtar Elsina Khayrova, en 36-årig före detta modell som tidigare var gift med en miljonär från Ryssland.

Pålookers på festen kunde inte undgå att lägga märke till Cruises fixering vid Khayrova. De höll ihop och stod vid varandras sida hela tiden, uppenbarligen njutande av varandras sällskap och dansande. Cruise tackade artigt nej till begäran om foton och indikerade att han önskade att hålla deras relation privat.

Khayrova, en brittisk medborgare, fick uppmärksamhet tidigare i år efter att ha tvingats betala en betydande summa pengar till ett företag som hade installerat fontäner i ett av hennes och hennes ex-makes hem. Trots detta verkar det som om hon och Cruise njuter av varandras sällskap.

Cruise, som har varit gift tre g√•nger tidigare‚ÄĒmed Mimi Rogers, Nicole Kidman och Katie Holmes‚ÄĒhar inte setts sedan separationen fr√•n Holmes 2012. Det verkar dock som om detta h√•ller p√• att f√∂r√§ndras med tanke p√• hans p√•st√•dda relation med Khayrova. Medan m√•nga av Cruises fans √§r glada √∂ver att se honom le igen, kommer bara tiden att utvisa om denna nya relation kan best√•. I vilket fall som helst √§r det uppenbart att Cruise √§r k√§r i sin nya partner, och vi √∂nskar det b√§sta f√∂r deras f√∂rh√•llande.

Vad tycker du om deras kärlekshistoria?

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: