ūüėě”En liten flicka fr√•n en fattig familj som s√• sm√•ningom blev en ber√∂md musikstj√§rna: ūüė≤Nu √§r hon 77 √•r gammal!”

I början av denna fängslande berättelse föddes en ung flicka, en av tolv syskon, en kall dag 1946 i Tennessee högländer. Hennes syskon trodde att hon var den vackraste bebisen, trots att hennes familj var utan tillgångar.

Familjen kämpade sig igenom svåra omständigheter på grund av deras starka band. Trots hennes påståenden att fattigdom präglade hennes tidiga liv, avvisade grannar detta och påstod att hennes familj inte var fattigare än andra i grannskapet.

Flickan ärvde sin mammas kreativitet och spiritualitet och sin pappas beslutsamma, affärsinriktade personlighet från sin familj, där det var vanligt med många barn. Hon hävdar att genom att ärva de finaste egenskaperna från båda sina föräldrar, ärver hon sin framgång.

Motiverad av en fast och motståndskraftig inställning började hon sjunga i kyrkan i unga år och upptäckte snabbt att hon hade talang. Att vara lojal mot sig själv har alltid varit i centrum för hennes existens. Innan hon blev känd, sydde hennes mamma hennes kläder av säckar och extra tyg.

Hon blev kritiserad av sin pappa och farfar för att fortsätta att klä sig annorlunda, men hon inspirerades av en glamorös modell i sin lilla stad. Denna motståndskraftiga unga kvinna gick vidare för att bli den legendariska 77-åriga Dolly Parton inom countrymusikbranschen. Hennes fantastiska karriär inkluderar grundandet av sin välgörenhetsorganisation, byggandet av ett 500 miljoner dollar företag med nästan 3 000 låtar, och byggandet av hennes nöjespark.

Trots att hon inte är på turné, arbetar hon fortfarande och komponerar mycket musik. Förutom sin otroliga karriär är Dolly den hängivna hustrun till Carl Dean, som hon gifte sig med 1966. Hennes glädje kommer fortfarande från deras eviga relation, vare sig de är hemma eller på väg i sin husbil.

Dolly är ett levande exempel på hur uthållighet, kärlek och uppriktighet kan triumfera över motgångar.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: