”😫 The Last Yellow Brick Road Tour: Elton John avslutade sin turnékarriär! Vad är anledningen?” 💔

Efter att ha uppträtt live i ett fantastiskt halvsekel har den berömda sångaren Elton John formellt gått i pension. Under sin avskedsföreställning i Tele2 Arena i Stockholm tackade Elton John sina trogna följare för deras orubbliga stöd genom hans extraordinära karriär. Den 76-årige sångaren sa: “Jag kan inte tro att det har varit 52 år av ren glädje,” till entusiastiska applåder från den känslosamma publiken.

Under gripande framträdanden av sina låtar “Your Song” och “Goodbye Yellow Brick Road,” uttryckte Elton John sin tacksamhet till sina fans för deras ovärderliga bidrag till hans framgång.

“Jag skulle inte vara här idag om det inte vore för er,” sa han. “Jag uppskattar ert orubbliga stöd så mycket, vare sig det har varit genom att köpa CD-skivor, biljetter till konserter eller bara genom att finnas där.” Efter Farewell Yellow Brick Road Tour tog Elton John till sociala medier för att förmedla sin hjärtliga uppskattning till sina följare. Han erkände deras avgörande roll i hans karriär och tackade dem för deras orubbliga engagemang i ett uttalande som utfärdades efter föreställningen.

“Ni har stöttat mig hela tiden,” sa han. “Er kärlek och ert stöd har guidat mig genom åren, och jag kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta för dem.” Coldplays huvudsångare, Chris Martin, som uppträdde i Sverige samtidigt som Elton John, gav honom också ett hjärtligt farväl. Martin uttryckte sin beundran och tacksamhet till John för alla band och artister han har influerat och hjälpt under sin extraordinära karriär. “Vi älskar dig så mycket,” sa Martin. “Man, glad pension. Vi kommer att sakna dig.” Innan den stora avslutningen delade Elton John sina reflektioner över den fantastiska resan med sin avskedsturné på Instagram. “Den här turnén har varit en fantastisk resa som har kommit till sitt slut,” skrev han. “Ikväll är den stora uppgörelsen.”

Johns manager och make, David Furnish, förklarade skillnaden mellan att helt dra sig tillbaka från att uppträda och bara dra sig tillbaka från att turnera samtidigt som han lovade speciella upplevelser i framtiden. Musikindustrin kommer att fortsätta att påverkas av Elton John även efter att hans turnékarriär tar slut.

Han har fängslat publiken med sina tidlösa hits och spännande liveframträdanden i nästan femtio år. Den välkända artisten och hans fans har tillsammans upplevt fantastiska tider.

Gillar du hans låtar? Dela dina tankar i kommentaren!

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: