”Stilfull förvandling: Kvinna visar vad hon gjorde med sin 39m² ’ubumoi’ lägenhet”

Huvudpersonen i vår berättelse är en ung investerare som köpte en studio-lägenhet inte för personligt boende utan för att göra en lönsam försäljning.

Den köpta lägenheten var i stort behov av renovering eftersom interiören var i dåligt skick.

En designer anlitades för att förvandla de föråldrade inredningarna till en modern, bekväm och stilfull plats.

Entré

Färgpaletten i hela rummet är designad i ljusa toner. Golvet är täckt med ljus laminat och väggarna är målade vita. Den nya ytterdörren har en inbyggd spegel.

På höger sida finns en öppen svart garderob, under vilken en stoppad bänk med skoförvaring passar bekvämt. I utrymmet mellan köket och huvudrummet står en rymlig vit skåp med eleganta svarta handtag.

Kök

Köksdesignen följer lägenhetens övergripande stil: samma material för golv och väggar. Till vänster om ingången finns en specialbyggd kokvrå med en ovanlig form.

På höger sida finns ett rymligt skåp för förvaring av köksredskap och mat. Den nedre delen av skåpet är rent vit, medan den övre delen imiterar trätextur.

 

Köksbänken är dekorerad med spegelpaneler som skapar en optisk effekt av ett större utrymme. På motsatt sida av arbetsytan finns en matplats med elegant belysning.

 

Vardagsrum

Detta utrymme har förvandlats till ett ljust och luftigt område med minimal möblering och dekoration. Väggarna är dekorerade med förklistrade tapeter. Mittemot ingången finns en stor garderob som når upp till taket. Bredvid finns en arbetsplats.

Vid fönstret finns en dubbelsäng i beige toner med en mjuk huvudgavel. Väggen bakom huvudgaveln är dekorerad med dekorativa paneler. Nära fönstret finns ett minimalistiskt sminkbord med en stor spegel.

  

Badrum och Toalett

Sanitetsarmaturerna i badrummet är kvar på samma plats, med ett utrymme skapat mittemot handfatet för installation av en tvättmaskin som kommer att installeras senare.

Väggarna är klädda i porslinsstengods i en mild sandton och vattentät vit färg.

 

 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: