”Från ögonvärk till drömhem!”: Nykomlingarna har förvandlat den miserabla lägenheten bortom igenkänning

Fyra månader och en ny lägenhet är klar! 🏘️😍 Kvinnan tog saken i egna händer och renoverade sin miserabla lägenhet totalt bortom igenkänning! 🧰💪 Hon överraskade alla med före-och-efter-bilderna som du kan se i denna artikel! 👇

Dagens hjältar valde denna miserabla lägenhet efter år av att bo i en rymlig och modern lägenhet. Deras mål var att köpa en gammal lägenhet, förvandla den bortom igenkänning och ge den det mest önskvärda utseendet de kunde föreställa sig.

Utan att ändra planlösningen tog foajén formen av ett smalt och långt utrymme. Golvet är kaklat. Väggarna är uppdelade i två färger och prydda med listverk. Nära ingången, på vänster sida, finns ett stort förvaringsutrymme med inbyggd sittplats.

  

Köket är målat i ljusgrått och djupt grönt. Möblerna har fräschats upp, vilket gör matlagning och måltider ännu trevligare. Sovrummet är det huvudsakliga rummet för avkoppling. Väggen bakom sängen är färgglad och abstrakt designad.

  

Det finns också ett sminkbord och en TV. Barnens rum är också kreativt designade. Det finns även en balkong där du kan tillbringa tid i friska luften, läsa en bok eller njuta av morgonkaffet.

Badrummet är minimalistiskt designat. Väggarna i toaletten är svarta och föreställer flytande fiskar. Ta en titt och låt oss veta om du skulle vilja bo här eller inte!

 

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: