”Förtrollande skulpturer”: En harmoni av konst och natur på Morton Arboretum

Det finns fyra vackra skulpturer av damer i en park, och de utgör en fantastisk kombination av konst och natur. Dessa skulpturer, tillverkade av trä med metall och armerad betong, befinner sig i ett centralt område på 687 hektar. De har unika poser och ser riktigt fina ut.

Vid parkens ingång finns en skulptur som kallas ”Hallow”, som ser ut som en konstnärsinstallation täckt av ormbunksväxter. Den får en att tänka till och ser fantastisk ut i sin omgivning.

En annan skulptur, ”Sentient”, omger en central byst med en blandning av ansiktsdrag. Den är över 7 meter hög, väger mycket och avtäcktes den 28 maj på Morton Arboretum.

Om du är i närheten, missa inte chansen att se dessa vackra skulpturer. När du promenerar genom parken kommer dessa skulpturer att leda din väg och visa dig sin otroliga skönhet. Du kan känna den djupa betydelsen och uppskatta hantverket i Daniel Poppers skulpturer.

Det är en påminnelse om hur ömtålig konst och natur är. Ta chansen att uppleva ”Human+Nature” på Morton Arboretum, där konst och natur förenas i harmoni.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: