Emma Hemings innerliga hyllning till Bruce Willis på deras 16-årsjubileum mitt i svåra tider

Emma Heming gratulerar Bruce Willis på ett minnesvärt datum

Emma Heming adresserade rörande sin make Bruce Willis på sociala medier för att gratulera honom till deras minnesvärda milstolpe – de har varit tillsammans i 16 år.

”16 år med denna speciella man. Min kärlek och beundran för honom fortsätter bara att växa,” – Emma Heming, skådespelarens fru.

Heming erkände också att hon knappt kan tro att det redan gått 16 år. Utöver detta noterade skådespelarens fru att Willis ”knockade henne ur häpnad” redan första dagen de träffades. Det är värt att notera att deras familj för närvarande går igenom utmanande tider. I februari 2023 diagnostiserades skådespelaren med frontotemporal demens (FTD) – en obotlig sjukdom som resulterar i död av neuron i hjärnan.

Tidigare erkände Heming att hon kämpar med en känsla av skuld eftersom hon har assistenter som hjälper till att ta hand om sin svårt sjuka make, medan många människor måste klara sig ensamma. Emma döljer inte att det ibland är svårt att vara med sin make, men hon har möjlighet att gå på promenad och ”rensa sitt sinne” när som helst.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: