”Äkta makars hjärtevärmande överraskning”: Förvandlar en gammal vindsvåning till fruns drömgarderob!

För kvinnor runt om i världen är det vanligt med problem att veta vad man ska ha på sig och var man ska förvara sina kläder. Men för Idaly Cabrera är detta inte längre ett problem, eftersom hon har hittat en kreativ och originell lösning med sin man Rodolfo.

De ägde en gammal, eländig vindsvåning och hade länge funderat på vad de skulle göra med den. Plötsligt kom en fantastisk idé till honom, som han omedelbart satte i verket. Naturligtvis fick han sin frus godkännande och satte igång.

Han ramade in väggarna med virke, monterade hyllor av träplankor och målade hela garderoben i mjuka grå toner för att göra den mer modern och behaglig. Det kan sägas att han gav sin fru den bästa presenten någonsin, och till slut var hon den lyckligaste kvinnan i världen.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos: