The Golden Bachelor’s Gerry Turner och Theresa Nist gifte sig i en live-TV-bröllopsfirande!

Gerry Turner och Theresa Nist, stjärnorna i ”The Golden Bachelor,” gifte sig i en live-TV-ceremoni. Den 72-årige brudgummen och den 70-åriga bruden knöt hymens band på La Quinta Resort and Club i Kalifornien. Susan Noles, en favorit bland fansen, förrättade ceremonin.

Theresa, klädd i en vacker klänning från Badgley Mischka, gick nedför altargången med sin son Tom. Paret träffades första gången i ”The Golden Bachelor,” och bröllopet var en hyllning till deras unika resa.

Susan Noles, ceremonimästaren, talade om hur ödet förde dem samman i programmet. Hon betonade parets budskap om att man kan hitta kärlek i alla åldrar. Turners döttrar och Nists dotter höll också tal där de uttryckte sin glädje över den nya familjen.

Nist mindes känslosamt deras första möte och berömde Turners egenskaper. Hon lovade att finnas där för honom i både goda och dåliga tider. Turner uttryckte sin kärlek och uppskattning för Theresa och lovade att välja henne varje dag.

Ceremonin innehöll ett gulligt ögonblick där Turners barnbarn agerade ringbärare. Paret utbytte ringar och delade en kyss. Brudföljet bestod av familjemedlemmar, och flera favoriter från Bachelor Nation deltog i bröllopet.

Kvällen avslutades med en glimt av mottagningen, som inkluderade en bukettkastning och dans till Journeys ”Don’t Stop Believin’.” Innan bröllopet uttryckte paret sin glädje över att få ha ett drömbröllop på live-TV, även om det var lite utanför deras ursprungliga tidslinje.

Enligt deras egna ord är det speciellt att gifta sig i 70-årsåldern, och de är överlyckliga att ha funnit varandra. Bröllopet var en spektakulär och otrolig hyllning till deras kärlek.

Like this post? Please share to your friends:
Populära Sverige

Videos from internet

Related articles: